Scudo Sports

İnceleme Paracord ipi ve bileklik

@mguler_43 Açıkcacı Mi Bandlar gelince ilk işim bi kılıf denemek olacak zaten bi ilerleme olursa konudan paykaşacağım ayrıca Mi Band içinde konu açacağım sizi haberdar ederim

@yenerustun Teşekkurler, tabiki yurtdışından almak daha ucuza getiriyor ancak güvenemeyen beklemek istemeyen Türkiye'deki fiyatları pahalı bulanlar için yine şaşıracağınız bir fiyattan getiriyorum bakalım artık.

@Ersin Yılmaz Kir tutması değil ancak renginin solması problemi var turuncularda biliyorum, kir tutan bileklikleri sabunla guzel bir şekilde köpürtün yıkayın kuruyana kadar kaloriferin üstüne koyun açıkçası bu sorunu boyle çözdüm.

@Fırat İler Burası satış konusu olmadığı için ayrıntıları özelden yazıyorum.

Scudo
@mguler_43 Sizin için birkaç araştırma yaptım ve şöyle projelere ulaştım: ( sabırsızlıkla Mi Band ı bekliyorum deneyeceğim bu fotoğraflardakileri )

https://lh3.googleusercontent.com/-tTf4SYtnL60/VT_K9qbEVeI/AAAAAAAAAcc/o06dmodcjmU/w2048-h1387/IMG_20150429_035010.jpg

https://lh5.googleusercontent.com/-aPaSVGH5nHw/VeBz-ErdqMI/AAAAAAAAAO0/rsj2v9FpBtQ/w958-h539-no/14407730087881396036727.jpg

Yakın zamanda bir mağazaya 50 adet bileklik hazırladım, insanlara paracord un kullanım alanlarını gittikçe tanıtıyoruz açıkçası güzel bir şey bu interaktif ürünler kanımca her zaman fayda sağlamakta. Ayrıca yakın zamanda Xiaomi Mi Band 1S akıllı bileklik incelemeside geliyor..

WP_20160302_00_40_37_Pro_LI.jpg

Cehaletimi bagislayin ama bunlar ne ise yariyor?

@Mert E. Paraşüt işinden yapılma bileklikler üstat. Ateş yakmaya yarayan aparatlı modelleri var veya böyle sade modelleri var. Genelde moda amaçlı kullanıyorlar ancak bilekliği açınca 2-3 metre arası 200kilo taşıyabilen paraşüt ipi ortaya çıkıyor. Bu fotoğrafdaki bileklikleri bi AVM deki dukkana gönderdim büyük ihtimal takı niyetine satacak oda ancak fonksiyonlu bir ip açıkçası. Bu arada cüzdan, anahtarlık, kemer, çanta gibi malzemelerde yapılıyor.

@BisikletliSüvari Yok ustat gerçek paraşüt işinden yapılmaktalar. Sadece makrome ipiyle bazen üstüne desen yapılabilmekte aşağıda bahsettiğim desenlemeyi görebilirsiniz.

WP_20160204_17_32_25_Pro.jpg

@M.Furkan Kurt Abicim o modellerde kullanılan çelik ve magnezyum çubukta tedarik sıkıntım var ama yok ateş yakan olmasın dersen o resimdeki modeli ince ip alıp tekrar yapabilirim :)

Tamam kardeşim, yarın elinde olur büyük ihtimal güle güle kullan

son durum nedir acaba satış başladı mı?

@emircan Başbuğ06 Ustat 3 aydır yaklaşık satış devam ediyor Allah'a şukur piyasada iyi bir pazar payı elde ettik başka işlerede girdik, instagramda exriot_paracord sayfasından yurutuyoruz işleri, bu konu sadece inceleme ve meraklılar için bilgi vermr amaçlı.

Yeni boyutu ayarlanabilen modeller..

https://i.hizliresim.com/ljVk0Q.jpg

https://i.hizliresim.com/ljVk0Q.jpg

Bu iplerin sahtesi falan nasıl anlaşılıyor yani bir teste tabi tutuyor muyuz?

@Süphan Hasdemir Ben satışa çıkarmadan önce 3 test uyguluyorum. 1) İpin dışındaki kaplamayı sokunce içinden yine beyaz ipler çıkıyor. Bu ipler 7 tane olmalı. 2) Bu test biraz tecrübeyle alakalı ama ipe dokununca anlaşılıyo orjinaller daha sıkı oluyor. 3) 1 Gün suda bekletip çekme yapıp yapmadığına bakıyorum ve 50kilo ağırlık taşıyormu onu deniyorum. Hepsini geçerse orijinal ve kaliteli diyip satışa çıkartıyorum

@Expireme hocam günaydın
İnstagram hesabınızın gizli olmasının nedeni nedir acaba?
Sonuçta bir satış işlemi yapıyorsunuz, ürünlerin daha fazla kişiye ulaşması için açık hesap olması daha iyi olmaz mıydı?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@tarık bektaş Hocam hesap zaten açıktı. 1-2 haftadır gizli yaptık. Biraz işlerim yoğunum ilgilenemem diye böyle bir şey denedik. Takip isteği atarsanız ben yardımcı olurum. 1 aya kadarda sayfa tekrar açılacak.

Instagram sayfamıza gelen arkadaşlar lütfen bisikletforum'dan geldiğinizi belirtin ki size özel hediyelerimi de vereyim :)

Satın alırken Bisikletforum'dan geldiğini belirten herkese Paracord Anahtarlık hediye ediyoruz. İletişim için İnstagram'da @exriot_paracord veya bisikletforum.com

@Expireme
Ates yakmaya yarayanlar nasildir

Lüleburgaz'dan gönderildi

@Bartu Bilgi Hocam 2 tip var bunlardan. 1)Plastik klipsli olanlar, içinde magnezyum çubuk ve çelik var birbirine sertçe keser gibi sürünce sağlam kıvılcım atıyor. Yanında pusula ve iyi ses veren düdüğüde var. 2) tamamen metal olan modeller, daha büyük bir magnezyum çubuğu, testere ağızlı ve jilet ağızlı olmak üzere 2 adet bıçağı var. Görmek isterseniz İnstagram'da @exriot_paracord diye aratabilrsiniz. Veya PC ye geçince burdan göstereyim

Buda Türkiye'de sadece benim satışını yaptığım bir modelin ateş yakım videosu.

Geri