Scudo Sports

Param yok :(

Scudo
Bu konu bana biraz eğlence amaçlı açılmış gibi geldi ama ben ciddiye alarak birşeyler yazmak istiyorum. Bence sporcu olunmaz sporcu doğulur. Bisiklet de sporun bir dalı olduğuna göre ve güzel kardeşim ( eğer gerçekse) seninde bir bisiklet sevdan olduğuna göre bu sende sporcu ruhu olduğunu gösterir. Bisiklet alıcam diye güzel hayatını boşa geçirme. Ben çocukluğumu yaşayamadım ama 11 yaşında sporla tanıştım nerde beleş spor bulduysam gittim, o kadar yetenekli olmadığım için ve imkanlar kısıtlı olduğu için hiçbir mevkiye ulaşamadım sadece amatör sporcu oldum. İnsanın kaderini, alın yazısını kabullenmesi gerekir, çünkü ne yaparsak yapalım, ne kadar zorlarsak zorlayalım bazen olmadımı olmuyor, o yazılan çizginin dışına çıkamıyoruz. Gerçekten her spor dalında belli bir miktar harcama yapmak gerekiyor ve bu harcamalar sporuna göre ciddi rakamlara ulaşabiliyor. Oyüzden demek istediğim, bisiklet alana kadar, giy bir spor ayakkabı koş kardeşim. Kimse sana ne koşuyon demez. Birgün gelip bisiklet aldığında da bu sana artı bir kondisyon performans kazandırır. Tabi eğer sporcu ruhun varsa. Benden sana abi tavsiyesi. :)

Geri