Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Paris Nice 2009 Canlı Yayın

Schleck in olmaması heyecan adına çok kötü oldu, Cancellara ise zaten berbat bi durumdaydı, ondan bi ümidim zaten yoktu San Remo da, bu durumda bi kayıp değil benim şahsi fikrime göre.

Scudo
Sanırım Milan - SanRemo'dan çok gözler Tour of Castilla y Leon'a çevrildi bile.

Armstrong L'Equipe gazetesine der ki;

"Contador benden ve Johan Bruyneel'den çok şey öğrenebilir"

ve devam eder...

"Bisiklet hakkında çok şey biliyorum......benden öğrenilebilecek en iyi şey ise sakin olmayı öğrenmek. Bu yüzden Tour of Castilla y Leon'da Contador ile beraber yarışmaya karar verdik."

Paris-Nice da yediği sille Contador u kendine getirmiş belli ki. Paris-Nice da takım arkadaşlarından neredeyse hiç yardım görmedi. Artık ayakları yere birazdaha sağlam basar:) Ne kadar güçlü olursanız olun, yol bisikletinde takımınızın üyelerinin güvenini ve saygısını kazanamazsanız tekbaşınıza başarıya asla ulaşamazsınız.

@Aytaç Biber

Fransa turunda ikisinin de gerçek yüzünü göreceğiz artık. Armstrong Contador için "dünyanın şu andaki en iyi bisikletçisi" diyor ve destekleyeceğini söylüyor ama en ufak bi hatasında da affedeceğini sanmıyorum. Armstrong'u seven sevmeyen herkes herhalde kabul ediyordur ki kendisi müthiş bir stratejist ve yarış nasıl kazanılır çok iyi biliyor. Cantador'un panik yapmaya meyilli olması ve takım tarafından sevilmemesi ekmeğine yağ sürebilir.

Bu arada aynı röportajda Milan Sanremo'da formunun zirvesinde olmayacağını ancak Fransa'da maksimum performansa ulaşacağını da ekliyor.

Ben her halukarda ASTANA harici bir takımın kazanmasını tercih ederim.

• Beğen
Tepkiler: GdBAR
Neden ki? Astana nın ne kötülüğü var?:) Bende Astana yada Katusha gibi doğudan gelen takımların kazanmasını isterim. Sebebi hayran olmam değil elbet, sporun globalleşmesi ve dünya çapında ilginin bu spora daha fazla kayması. Katusha ve Astana bu misyonu şu ana kadar harika yerine getirdiler bana göre. Haa, illa ki bir Avrupa takımı kazanacaksa bu bir İtalyan takımı olsun ozaman:)

Astana lance olmasaydıda ıyıbır kadroya sahıp bır takım.Lance ın olması ısın boyutunu bır kademe daha yukselttı.Sonucta johan bu ısı fazlasıyla ıyı bılıyor ve dıkkat ettıysenız eskı kadronun veteranlarını bır arada tutup araya da yenı nesılden serpıstırmeler yaparak yaptıgı zaferler zıncırını uzatmaya devam edıyorkı aynı zamanda teknık patron olarak dıger takımlara ders verıyor.Contador cıdden cok sey ogrenmesı gereken ama bır okadrda performansı guzel bır surucu.Yanında lance gıbı johan gıbı bu ısın duayenı olmus ınsanlarla calısmanın ayrıcalıgınında farkında olduguna emınım zaten olmassada kendı bılır.Eger tabı bu benım sahsı fıkrım astanada contıyle ılgılı olabıecek herhangı bır anlasmazlık,tatsızlık,kaza vs.vs.. olayda johan ınanın TDF de ılk on ıcerısınde 2 yıldızı tutacaktır.Heee bu lance de olabılır ama hıslerım bun yana degıl ama olurmu olur :D ama bence asıl gızlı sılah Levı dır.Senelerdır kendını fazlasıyla ıspatlamıs kuvvetlı bır domestıc ve zamana karsıcı olarak bana degısık bır ızlenım bırakmıstır.Ozellıkle johanla bırlıkte calısmaya basladıktan sonra gerolstaıner dakı halınden eser yoktu

@Aytaç Biber

Doğu veya Avrupa anlamında demek istemedim aslında hatta Katusha nın başarılı olmasını tercih ederim. Astana'nın ve Bruynell'in eleştirdiğim tarafı Armstrong ve Contador arasındaki rekabette tavrını net ortaya koyamaması ve ne şiş yansın ne kebap hesabı değişken demeçlerde bulunması. Sonuçta sevsem de sevmesem de Contador'un üzerine Armstrong'u getirmek bence Contador'a karşı biraz haksızlık oldu. Ki hatta Bruynell'in Armstrong'un geri dönüşüne sıcak bakmadığı da dedikodular arasındaydı.

Ben her halukarda ASTANA harici bir takımın kazanmasını tercih derim."

Burada da şunu demek istedim aslında bütün dünya (ben dahil) ARMSTRONG mu, CONTADOR mu? düye düşünürken aradan başka bir takımın sıyrılıp, hayır kardeşim çok medyatik olmasak da biz de bisiklete biniyoruz biz de kazanırız demesi:)

Yaw su cavendısh ı hıc sevmıyorum yaw guzelım yarısı benattı calıstı petacchı ye bıtırır dedım oda son 200de koy verdı uyuz oldumyaw:boese157:

• Beğen
Tepkiler: Aytaç Biber
Son 200'de şu an ne yazıkki Cavendish'ten hızlısı yok,böyle büyük yarışlarda grupla finish'e gelirse sonuç kesin belli diyor otoriteler.

İşin içine rakibin hatasıda girince affetmiyor.Bence Haussler son anda sağa geçince kaybettiği 30-40 cm ile verdi yarışı,halbuki düz devam etse Cavendish onun etrafından dolaşması gerekecekti.

Bir de işin içinde Hushovd var,aslında Haussler Hushovd için erken sprinte kalkmış ama Hushovd uyanana kadar yarış bitti.

Armstrong Vuelta a Castilla y León'nın ilk etabında düşüp sağ köprücük kemiğini kırmış!.Giro güme gitti!.

Bu arada herkes hemfikir olursa daha önce önerildiği gibi başlığı değiştirmek mümkün olur mu acaba?2009 sezonu yorumlarını,haberlerini bu başlıktan devam ettiririz.

• Beğen
Tepkiler: fatih-1975
@GdBAR

Benim özel mesaj atacak kadar mesajım yok biri moderatörlerden birine özel mesaj atarsa bence iyi olur..

• Beğen
Tepkiler: GdBAR
Geri