Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Paris Roubaix

Pavéye giriyorlar, hadi bakalım. 😁
Toplu gidiyorlar, kaçamadı kimse...
Kaçan olmuş yahu, ben kaçırmışım. 🫤

Scudo
FtRRBJFXgAIy16W

Adamlar pavéye girdi, çıktı, kaza üstüne kaza oluyor yahu.😳

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
  • Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Hava ve zemin iyi gibi ama kaza piyangosu kimlere vuracak belli olmuyor..

Tüm zamanların en havalı Paris-Roubaix bisikletleri

(link)

Yarış öndeki güçlü gruba gitti diyebiliriz.Fakat son 47km asıl yarış şimdi başladı MWVP roket gibi fırladı WVA tekerine yapıştı.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
5 saat 28 dakika. Birde pavéler tuzu biberi.😅

Philipsen kazaya bilinçli sebep olmadı belki. Ancak devamında takım arkadaşı kaçarken, içinde yer aldığı grubu bilinçli olarak yavaşlattı.
WVA garibim de üstüne lastik patlatınca MVP garantilemiş oldu birinciliği. İçime sinmedi, çok şık bir galibiyet olmadı gibime geliyor. :snzdglsn:

WVA garibim de üstüne lastik patlatınca MVP garantilemiş oldu birinciliği. İçime sinmedi, çok şık bir galibiyet olmadı gibime geliyor. :snzdglsn:

Aynısını düşünüyorum, daha güzel bir final hayali kurmuştum. Pistte kafa kafaya kapışarak

Philipsen kazaya bilinçli sebep olmadı belki. Ancak devamında takım arkadaşı kaçarken, içinde yer aldığı grubu bilinçli olarak yavaşlattı.
Eveli gün kadınların finalini izlerken "siz birde erkekleri görün" falan dediydim. Şöyle üç beş kişi falan gelirse finalde gladyatör gibi savaşırlar diyordum.
Bu daha düz bir final oldu. Sagan'ın birinciliği gibi oldu sanki.😅

Yarın hava güzel de yine şöyle bir ormanlara, arboretuma (arboretumu karşılayacak Türkçe söz bulamıyorum) gidip geleyim diyorum.
Hadi sizde bir Pamukkale tarafından dönüp gelin, çalışsın pistonlar.😁

319706 dosyayı görüntüle
Bu arada haritada ki Mons'un bu Mons'la bir alakası yok.
319708 dosyayı görüntüle

Hacı, bu "Mons" dediğin yer Paris Roubaix'deki meşhur Mons-en-Pévèle sektörü mü?
Bilindiği üzere Paris Roubaix'deki 3 sektör çok meşhur ve çok önemlidir:
-Trouée d'Arenberg
-Mons-en-Pévèle
-Carrefour de l’Arbre

İkonik Aranberglerde genelde kazanan değil kaybeden belli olur.
Mons-en - Pevele ve Carrefour de l'Arbre 'de ise yarışı kazandıracak ataklar yapılır
Ayrıca Mons-en- Pevele sektörü, Peter Sagan' ın yere düşen Spartacus'ün üzerinden atladığı sektördür @cazci Abi, senin için "Spartacus'ü de cümle içinde kullandım.
1833619-38669612-640-480.jpg

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Hacı, bu "Mons" dediğin yer Paris Roubaix'deki meşhur Mons-en-Pévèle sektörü mü?
Bilindiği üzere Paris Roubaix'deki 3 sektör çok meşhur ve çok önemlidir:
-Trouée d'Arenberg
-Mons-en-Pévèle
-Carrefour de l’Arbre

İkonik Aranberglerde genelde kazanan değil kaybeden belli olur.
Mons-en - Pevele ve Carrefour de l'Arbre 'de ise yarışı kazandıracak ataklar yapılır
Ayrıca Mons-en- Pevele sektörü, Peter Sagan' ın yere düşen Spartacus'ün üzerinden atladığı sektördür @cazci Abi, senin için "Spartacus'ü de cümle içinde kullandım.
319710 dosyayı görüntüle
Değil, göründüğü üzere hayli mesafe var aralarında.
Screenshot_20240728_080802_Maps.jpg
O pavé kısım muhtemelen adını Belçika, Mons'tan alıyordur. Bu arada Sagan'a bir şapka da ben çıkarıyorum.😌

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Geri