Cemal Ç.
Sadece sürüyorum. 😒 𐱅𐰇𐰼𐰰- 🚵♂️🚴♂️
- Tepki
- 22.342
- İsim
- Cemal ÇELİK
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
Oraya kadar efendi efendi geldiler diye dedim efendim. Pavéde düşseler bir anlam bulurumda asfaltta düşüyor bunlar.😵💫@Cemal Ç. , hamama giren terler....
ilk resim geçen seneden. Patlak lastik üzerinde uzun süre sürmesinden dolayı jant dayanamamıştı.
WVA garibim de üstüne lastik patlatınca MVP garantilemiş oldu birinciliği. İçime sinmedi, çok şık bir galibiyet olmadı gibime geliyor.
Eveli gün kadınların finalini izlerken "siz birde erkekleri görün" falan dediydim. Şöyle üç beş kişi falan gelirse finalde gladyatör gibi savaşırlar diyordum.Philipsen kazaya bilinçli sebep olmadı belki. Ancak devamında takım arkadaşı kaçarken, içinde yer aldığı grubu bilinçli olarak yavaşlattı.
WVA garibim de üstüne lastik patlatınca MVP garantilemiş oldu birinciliği. İçime sinmedi, çok şık bir galibiyet olmadı gibime geliyor.
Listeye benim bisikletim de girmiş, gurur duydum kerata ileTüm zamanların en havalı Paris-Roubaix bisikletleri
(link)
Yarın hava güzel de yine şöyle bir ormanlara, arboretuma (arboretumu karşılayacak Türkçe söz bulamıyorum) gidip geleyim diyorum.
Hadi sizde bir Pamukkale tarafından dönüp gelin, çalışsın pistonlar.😁
319706 dosyayı görüntüle
Bu arada haritada ki Mons'un bu Mons'la bir alakası yok.
319708 dosyayı görüntüle
Değil, göründüğü üzere hayli mesafe var aralarında.Hacı, bu "Mons" dediğin yer Paris Roubaix'deki meşhur Mons-en-Pévèle sektörü mü?
Bilindiği üzere Paris Roubaix'deki 3 sektör çok meşhur ve çok önemlidir:
-Trouée d'Arenberg
-Mons-en-Pévèle
-Carrefour de l’Arbre
İkonik Aranberglerde genelde kazanan değil kaybeden belli olur.
Mons-en - Pevele ve Carrefour de l'Arbre 'de ise yarışı kazandıracak ataklar yapılır
Ayrıca Mons-en- Pevele sektörü, Peter Sagan' ın yere düşen Spartacus'ün üzerinden atladığı sektördür @cazci Abi, senin için "Spartacus'ü de cümle içinde kullandım.
319710 dosyayı görüntüle