Ben daha önce decathlondan aldığım zırhı kullandım. Ciddi sayılabilecek te bir para vermiştim. Tanesine 25 lira gibi bir paraydı yanlış hatırlamıyorsam. Belki yanlış montajdan, beldi iç lastiğin ebatından, belki zırhtan kaynaklı bilemeyeceğim bir sebepten 2 haftalık kullanım sonunda iç lastiklerimin ikisi de gitti. Patlamadı ama yarılmak üzereyken değiştirmek zorunda kaldım. Benim tecrübem böyle oldu, paylaşmak istedim.
Diğer söylediğinize de şöyle itirazım var: patlak sıvılarının ömrü bir sene değil, çok daha kısa oluyor. Amam kutusunun içinde dururken herhangi bir ömrü olacağını sanmıyorum. Deliği tıkadıktan sonra da bir daha o deliğin açılması söz konusu değil. Geçen bir bisikletin patlak iç lastiğini sıvı döktükten sonra yamanmış halde söktük. Balon gibi şişirdik, suda aramamıza rağmen patlak yeri bir türlü bulamadık. Yani lastiği orjinal gibi tıkıyor bu sıvılar. Bu nedenlerle sıvıların ömrü lastiğin içine boca ederseniz 1-2 ay, ama patlağa müdahale için az miktar dökerseniz anlık kullanım olacağından sonsuz denebilir.