Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

patlaklar hakkında

gürsel abiye tamamen katılıyorum iki senedir kullanıyorum ve çok memnunum su an ön tekerimde var arka tekerimde yok serit olmasına ragmen tedirğin oluyorum ne zaman patlayacak diye düşünenler için tavsiye ederim

Scudo
Biraz once Yesil Bisiklet'e gidip lastiklerime slime'i uyguladim.. Uygulamasi gercekten cok kolay.. Araba siboplu iclastiklerim var.. On lastigime Gursel abi uygulayip gosterdi, arka lastigi kendim yaptim 2dklik bir is artik icim rahat, cok ekstrem bir durum olmadigi surece indiginde lastigimi sisirip devam etmenin keyfine varacagimi umuyorum:)

Bu arada slime'i uyguladiktan sonra lastiklerimi biraz fazla sisirmisim hafif indirmem gerekiyor sibop yukarida kalicak sekilde tutup hafif indirsem sorun cikarmaz degil mi? slime sibobu tikar mi diye geldi aklima o yuzden sormak istedim??

yukarda olursa bir sorun olmuyor. benim italyan süpopda biraz kaçıyor ama tıkanma olmuyor

• Beğen
Tepkiler: Tugfox
@nuriaktürk

Tesekkurler aynen soylediginiz gibi yaptim bir sorun cikmadi sadece arka siboptan azicik slime cikti bi damla eh o kadar da olucak hem hosuma gitti demekki deliklere de boyle saldircak benim slime:)

@Tugberk Tezel

Selam Tuğberk..
Slime havayla donan-kuruyan bir ürün değil. Zaten su bazlı bir ürün. Su koyunca inceliyor. Tıkanma vs yapmaz. Tıkama olayı şöyle: Slime arkada dış lastik varken delinen iç lastiği tıkıyor.. Arkada boşluk olursa slime akıyor zaten..Slime içindeki lifler sayesinde tıkama yapıyor..

• Beğen
Tepkiler: Tugfox
ben bi ara oto yedek parçaçılardan bi sprey almıştım o zamanlar(2005) 7 liraydı şimdide aynıdır herhalde sibobu otolarla aynı olanlar için iyi lastik patladıgında içine sıkıyosun oldu bitti sonra da içine normal hava basıyon benim için ideal bişet işimi görüyo

patlaktan kaçış yok arkadaşlar geçen gün benim shwable maraton xr lastiklerim hiç aşınmamış olmasına rağmen 7 cm lik çivi tam ortadan daldı :mad: :mad: :mad: tekere nerden baksan 8 mm delik iyiki bisikletçiye yakındım.. patlamaz lastik bile patlar yani..:D :D :D :D

Geri