Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Patlamazlık sıvısı test eden var mı? En iyi hangisi?

Scudo
Tyre protector var bir de.Her ikisi de aynı gibi.

ben tyre protector kullanıyorum ama yinede yama ve yedek iç lastik bulunduruyorum yanımda büyük deliklerde yama şart.

• Beğen
Tepkiler: GrandHan
Ne zaman ne büyüklükte patlak yasayacagımız belli degil.Belki de bu yüzden geçmedim ben bu sıvı olayına.

geçenlerde birşeyin üstünden geçmişim lastiğin hava kaçırmasıyla durdum dış lastikte 6-7 mm lik bir kesik vardı durunca lastik tamamen indi pompayla şişirmeye kalkınca kaçan havayı duyunca lasitği söktüm iç lastikte 2-3mm lik bir delik vardı jel yavaş yavaş deliği tikayacak gibi olunca yama yapmadan tekrar lastiği geri taktım tekrar şişirince lastik tekrar inmedi. delik boyutuna göre değişiyor deliği tıkama süresi belki jelin biraz daha fazla olması gerekiyor 26 lik lastikte yeterli gelir belki 29 luk lastik için az gibi.

• Beğen
1 şişe 2 lastiğe paylaştırılıyor normalde tyre protectorde belki farklı ebatlarda yeni ürünler ilave edilmiştir ben yaz başlangıcında almıştım.

• Beğen
700x35 lastiklerime 150ml + 150ml Formula X jel koyduk 1 ay kadar önce, havası inmiyor lastiklerimin. memnunum ben.

O Tire Protector'a da baktım. Aynı jel Formula X yani :harika:

Slime sibobu tikayabiliyor bazen :islik:

Merhabalar

Notubess sıvısını 2 senedir kullanıyorum. Noby nicc DD TR SK lastiğim var. Önde ve arkada toplam 100 üzerinde patlağı başarılı bir şekilde kapattı. 5-6 ayda bir sıvıyı tamamlamanız gerekiyor. 1 tl çok yoğun kullanımda (patlakta) 1 2 sene yeter diye düşünüyorum. Bu ürünü Türkiye'de satan var mı bilmiyorum ben alalı çok zaman geçti.
Naçizane tavsiyem sıvı ile ona uygun bir lastik bakmanız.

Geri