Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

paxton s2000 speedd gıcir gıcır

emre6003

Üye
Tepki
9
İsim
emre
Bisiklet
Carraro
IMG_20161101_234054.jpg 20161101_154851.jpg 20161029_092831.jpg 20161029_092824.jpg Bisikleti 2. El aldim ve araniza katildim bisiklet 2. El sayilmaz aslinda adam 100km binmemis bile 26 jant mekanik disk fren alali 2 hafta oldu 500 km yakin yol yaptim sorunsuz ama mekanik disk oldugu icin performans zayif ve hidrolige geçicem sihimano br m455 modeline takimi 235tl isimi görürmü bilmiom açıkçası iste benim canavar :))

Scudo
Hayırlı olsun ucuz kalitesiz olur diye bi algı var hoşlanmadığınız yerleri değiştirirsiniz önemli olan sevmek bakarsınız hoşlanıp bi ömür beraber yaşlanırsınız neden olmasın

• Beğen
Tepkiler: emre6003
Gayet guzel duruyor. Fiyati da baya uygunmus. Vites sisteminin ne oldugunu bilmiyorum ancak sorunsuz calisiyorsa cok cok iyi alet derim.

@Auron Sanchez
Turney sistemleri kollar sanirim altus

@emre6003 tourneyin bir alti isimsiz bi serisidir diyordum da oyleyse tam f/p olmus alet. Sorunsuz olur vitesleri,. Salcano bile 500 liralik bisikletine shimanonun isimsiz serisini takiyorken hele. Gule gule kullanin.

Mekanik disk fren sert oluyor ellerim acidini hissediyorum özellikle sehir icinde kaldirimda hidrolik icin shimano bl m 315 195tl ön arka yada
Br m455 235tl bunun setide sizin tavsiyeniz ne olurdu

@emre6003 hocam hic anlamiyorum hidrolik frenden. Ben oldum olasi v fren kullanmisimdir :D Ayariyla alakalidir o el acitmasi, onu biraz yumusatabilirsiniz. Normal degil oyle elinizi acitmasi.

@Auron Sanchez
Teşekkür ederim vitesler gayet sorunsuz geçiş sağlıyor en ufak bir sorunla karsilasmadim

@Auron Sanchez o zaman bi halatlari yaglatiyim:)

@Auron Sanchez evet kilitli maşa ve hassasiyet ayarids var kilitli değilken yumusak sert normal yapılıyo

Simdi netten ozelliklerine baktim da baya baya uyguna almissin :D ben çelik diye dusunumustum kadroyu, aliminyummus o da. Valla cok iyi fiyata almissin. Ayni ozelliklerde baska markayi 500 600 den bulurdun anca ikinci elini :D Bi kac seyi degistirirsin icine sinmeyen, sonra yillarca bin :)

Şuan sadece mekanik fren ve lastikler pek hoşuma gitmedi her ay bakim yapilirsa senin dedin gibi uzun yillar binerim ☺

@emre6003 rubena zirhli alabilirsin cifti 50 60 arasi. Patlamaz hem ekstra is ve masraf cikmaz, hem de ucuz.

hayırlı olsun...ne kadara aldın(gizli bir bilgi değilse)

@emre6003 rubena flash stu zirhli dis lastik. Gayet saglam forumda da konulari vardi. Iki teker bir adam da incelemisti bi videosunda. 1.75 de alabilirsin biraz daha ince olur da tipi cirkin oluyor. Tabi bi miktar daha hafifliyor ve bi miktar hiz artiyor, yol tutusu da bi.miktar düsüyor 1.75 alirsan :D

@Auron Sanchez hiz ve akıcılık önemli tabikide suan üstündeki lastik yağmur tutma kabiliyeti cok iyi ama ses ve titreşim yapıyor o lastiklere bakip hemen almaliyim

@emre6003 freni set halinde aliyorsa rotoruda yenilemek yani settekini takmak mantikli daha saglikli olur. shimanonun rotorlari center lock oluyor yani 6 vidali degil set alirken gobekle uyumu konusunda bu noktayida hatirlatmak isterim.

• Beğen
Tepkiler: emre6003
Geri