Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Pazar günü yağmur yağmasın.

çirkin

Forum Bağımlısı
Tepki
1.321
Hafta içi çalışan ancak hafta sonları bisikletine kavuşan şu kısacık iki günde maksimum keyif almaya çalışan biri olarak bu pazar İstanbul'da sağanak yağış haberi keyfimi kaçırdı. Hep birlikte boğaz köprüsünden geçip Büyükada ya bisiklet bayramına gidecektik. Evet kampanyamı açıyorum.

İddia ediyorum forumda pazar günü yağmur yağmasını istemeyecek 1.000 üye bulurum. :D :D (Listeni davet etmiyceksen ve teşekkür etmiyceksen gelme:D )

Not: Biz denedik %100 çalışıyor. :D :D :D

Scudo
2. Tolga AYLA

:boese157: :boese157: :boese157: gerizekalı hafta sonu yağmurları :boese157: :boese157: :boese157:

• Beğen
Tepkiler: umutkahraman
3-Deniz TAŞ

• Beğen
Tepkiler: çirkin
Yağmasın :( ıslak zemin benim korkulu rüyam o kadar çok düştüm ki ıslak zeminde . Zemini ıslak görünce düşesim geliyo :D refleks oldu bende :D.

• Beğen
PAZAR GÜNÜ YAĞMUR YAĞMASIN LİSTESİ

1- Çirkin
2-Tolga AYLA
3-Deniz TAŞ
4-Atilla Yılmaz
5-Ercan TUZCULAR
6-Onur Kahraman
7-M.öztürk

@çirkin

Yağmur duasını duydukta, yağmasın duasına ilk defa şahit oluyoruz çirkinn sağol.:D Şeker misin? erir misin? böööö:D

• Beğen
Valla bence pazar günü adaya gitmek gibi bir çılgınlık yapıyorsanız, kesinlikle yağmur yağsın derim :)..Böylece yerli turist adaya gitmez ve rahatca bisiklet sürebilirsiniz..
Haa diyorsanız bana ne kalabalıktan, ben kendi olayıma bakarım o zaman yağmasın, dilediğiniz gibi dolaşın :)..

yağmurun bütün hafta bekleyip hafta sonu yağmasına bende çok gıcık oluyorum.

• Beğen
Pazar günleri antrenmanım var bende yağmasın istiyorum. Benide listeye yazın.

valla yağmasın derim ama Allahın işine karışılmaz :)

@Serap Erdogan

Ne şekeri fırın sütlaç gibiyim ben dışarıdan azıcık kavruk ama içi şeker gibi:D :D :D

Ayrıca sana da cöööö

Listenizi davet etmediniz ondan oldu bu. Üzgünüm ben:p :D :D :D

@Tolga Ayla

Siz o gerizekalı dediğiniz yağmurlara hasret kalın da görün. Böyle bir söz hiç şık olmamış.

Haftasonu yağmur yağmasın şeklinde dua etmek yada öyle istemek elbet doğladır.

Geri