Scudo Sports

Pedal çevirirken dinlenebilecek müzikler

Kadans hızı ile aynı bpm de parçalar tempo yapar. Atletler içinde nabza uygun bpm listeleri yaparlar antrenmanda. kardiyo yapacaksanız hr e uygun bpm lerde olabilir. Bilimseli budur

• Beğen
Tepkiler: Cengiz Parlakgül
Scudo
(link)

buda bu bilimselin uygulama halidir, klasik müzik dinlemek yada yoğun depresif şeyler dinlemek antrenmanda ciddi anlamda tempo düşürebilir. bisiklete ve yola konsantre olup müziktende destek alırsanız çok daha iyi zamanlar yapılabilir, mental destek çok önemlidir

Valla bu iş zevk meselesi ama kesinlikle ramstein,nightwish,manowar vb.ama arada biraz blues ve caz iyi gider tabiiiiiii:)))))))))))))))))

Şehir içi sürüşlerde dinlemeyin.Yazık olur.

David Guetta-Titanium, adamı en dik yokuşa son sürat tırmandırır

Electric six - Dance epidemic
(not : şehir içi ve trafikte dinlemeyin. ''rahmetli bisikletçiyi nasıl bilirdiniz?'' diyebilirler arkanızdan mazallah.

rock veya techno derim , tercihe göre. ama tecrübeli bisikletçi iseniz sezen aksu şinanay felanla da eğim çıkabilirsiniz.

@Melih Gürle

Skrillex Make it bun dem +1 :)

Sweet Nothing = Hız + İnsanın içlerinden gelen bir his (anlatılmaz yaşanır) = Hız katliamı...

Elektronik müzik seviyorsanız itunes'tan ücretsiz tiesto, hardwell gibi diğer isimlerinde podcastine üye olup uzun süre kesintisiz dinleyebilirsiniz. Trafikte yada yolda kulaklık kullanmıyorum ancak yanımda taşıyorum, eğer yanlız antreman yapıyorsam mola verdiğim yerde müzik dinlemeye başlıyorum, enerjimi iyice yükseltip vuruyorum kendimi yollara, zaten dinlediklerim kafamda vızıldanıyor hep :)

Baktım en son yorum 2 sene önce yapılmış, bende bu aralar foruma pek bi aşina olduğum için yukarıda ki yorum yapan arkadaşlara forumda hiç rastlamadım aramıza yeni katılan veya yukarıda yorumu bulunmayan ben ve benim gibi arkadaşlar acaba bisiklet sürerken ne tür müzikler dinlersiniz, dinlediğiniz müziği tavsiye eder misiniz. Ya da şu olabilir bisiklet sürerken müzik dinlemenin + ları ve - leri neler?
(Öncelikle Allah cümlemize kaza bela göstermesin. Müziğin ritmine kendimizi kaptırıp hoş olmayan şeyler yaşamayalım, yaşatmayalım...)

Geri