Scudo Sports

Pedal hakkında yol bisikleti kullananlar bakabilir mi?

m.klcts

Forum Bağımlısı
Tepki
403
İsim
Muhammed
Başlangıç
2008—09
Bisiklet
Mosso
Bisiklet türü
Yol bisikleti
resimdeki gibi pedalım var bunun +sı -si nedir kilit pedalla arasında çok fark varmı

Dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    43,5 KB · Okunma: 130
Scudo
ne eksi ne artı sadece ayağınızı pedalın üstünde olması gereken yerde tutuyor,spd gibi çekme yapamıyorsunuz

edit yapalım yağmurlu havada ayağın pedaldan kaymasını önler gibi geliyor

@Yağız Gökmen çıkarsammı yoksa kalsınmı sizce ayağa takması biraz sıkıntı

@m.klcts

tamamen size bağlı çıkartıp deneyin bide,hangisi rahat ise o kalsın

@m.klcts
Buna biz karar veremeyiz ki sen nasıl rahat ediyorsan öyle kullanmalısın.

• Beğen
Tepkiler: Yağız Gökmen
@m.klcts

çok çok az olur performans için spd pedalara bakın derim

@Yağız Gökmen öğrenci adama spd biraz pahalı birazdaha böyle sürim konu kapanabilir

bisiklet üzerinde hakimiyet sağlamanız açısından etkili bir aparat. ama gelişen teknolojiyle birlikte kilitli pedal kullanmayı değerlendirebilirsiniz. kullandığınız sistemden daha emniyetli hissettiriyor bana. konu kapanmadan ekleyeyim, belki ikinci el bölümünde uygun fiyatlı ayakkabı-pedal takımı bulabilirsiniz.

Çıkarma zamanla alışıyorsun.Bende de aynısı var .spd pedala geçene kadar kullanacağım.ilk başta bende zorlandım fakat şu an da ayağımı attım mı direk giriyor.

• Beğen
Tepkiler: m.klcts
@OsmaniyeRehber tamam birazdaha kalsın zaten yağmurda kaymıyo pedaldan

• Beğen
Tepkiler: OsmaniyeRehber
@m.klcts illa gidip 200 tl lik pedal 200 tl lik ayakkabı almana gerek yok ben forumdan 35 tl ye r540 yol kilitli pedalı aldım bide öyle ucuzundan bi ayakkabı gömdümmü tamamdır

@m.klcts ben de triban3 kullanıcısıyım pedallar kalsın yok ben bayadır kullanıyorum ama alışamadım diyorsan çıkarabilirsin.

bunların kayışlı modelleri var onlar işe yarıyor. kayışı ne kadar sıkarsanız o kadar spdye yakın performans elde ediyorsunuz. sıktıkça da çıkarması zorlaşıyor. altı mümkün olduğu kadar düz bir ayakkabı ile güzel sürüşler yapabilirsiniz.

kayışsız olanlar neye hizmet anlamadım. takmışken kayıyışlı takmak lazım. sizinkine kayış takılabiliyorsa muhakkak takın. fazla sıkmadan denemeler yapın.

Bende kayıslı alıp taktım baktım kayısa ayagımı sokamıyorum denemeden cıkardım kayıssız surdum bır surede sonra baktım dızlerımde agrı olusmaya basladı ondan sonra o parcanın ustune basarak suruyorum ama yamurda ayakkabı ısleksa felan kayıyor ayagımdan spd gecene kadar ıplerı taksam mı dıye dusunuyorum bu aralar.

Şehir içi kullanım yada spd pedala alışamayanlar için bir geçiş pedalı olabilir performansı düşürdüğü kesin.

Normal kalipersiz pedala göre çok daha iyi bu kaliper olayı 2000 lerde yarışçılar bunları kullanıyodu kayışlarını takarak

• Beğen
Beyler hazır pedal muhabbeti dönerken sorayım, spd ne kadar performans ekliyor ? Kullananlar yardımcı olursa sevinirim.

• Beğen
Geri