Scudo Sports

Pedal kesmeden gittiğiniz en uzun mesafe nedir?

@kaskreis

20 km asla durmayacan su içme olayı ise mataradan giderken içecen,
ama durmayacan buna çalış.dikkat etmen gerekecek,giderken mataradan su içme olayında pişmelisin.

Scudo
Ankara bahcelievler sokaklarinda gectigimiz ramazandaki gecelerden birinde 23 km. (Sansima arac cikmamisti.)

@Kudret Kurtcebe 23 kilometreyi 1 saat 23 dk da gitmişim. Durmadan ne kadar gidebiliyorum diye uğraşıyordum ramazan gecelerinde. (şimdi sınav vaktim bisiklet süremeye bile çok az vaktim oluyor.) Suluğumu evde unutmuştum. :) Suyum olmayınca mola vermedim.

@Kudret Kurtcebe ben eski triatletim ve 70.3 yarışında yaşımda Türkiye şampiyonluğum var 2012 de....Ayrıca 2013 saate karşıda 40km de 1 saat 1' gibi bir derece yaptım.

@Mümtaz Öztürk

mümtaz beyi kutlarım 97.6 km 'de durmadan 3 saat 15 dakikada gitmiştir,helal olsun yaş 57 ...

@Mümtaz Öztürk

aynennnn tebrikler......

@Mümtaz Öztürk

mümtaz bey ,
trabzondasınız ,55 yaş üstünde sıkı bir sürücüye raslamam, beni son derece memnun etmiştir.

Hiç dikkat etmedim. Keyifçiyim ben. :D

@Kudret Kurtcebe eyvallah ben de sizin gibi bir bisiklet duayenini tanımaktan çok memnunum....Ben aslında İstanbulluyum ve 15 sene önce geldim buralara...

@Kudret Kurtcebe Hiç su içmedim, 10. kilometrede durup 2 fotoğraf çektim , yaklaşık 30 saniye , sonra yine yollara atıldım :)

@Orhan Akarkut

başarılı.....:harika::harika::harika::harika:

50 km 'de durmadan gittiğimde ayna kol 44-32-22 idi,arka 11-34 idi,mtb kadroyu hibrit yapmıştım teker 700x32 idi,hiç durmadım mataradan suyu eğimlerde içtim ,2 saat 5 dakika ,paso eğim idi,aynı etapta 33 km yaptım yol ile 50-34 arka 11-36 sonuç 1 saat 31 dakika,
son erenköy-viaport 30 km 'de durmadan 1 saat 20 dakika ,fakat burada uzun eğimler yok.

Bugün ilk bisikletimi aldım ve istanbul bostancıdan ataşehire . Su içmek için bile durmadan geldim. Arada önüme arabalar çıktığı için durma noktasında yavaşlasam bile arabayı geçtikden sonra hemen pedalladıım. Malumunuz İstanbul trafiği...Rotanın nerdeyse %60-70 i yokuş yukarı olmasına karşın performansım şu şekilde .İlerileyen zamanlarda daha iyi olcak inşallah..

Screenshot_2016-08-04-21-36-11.png

• Beğen
Tepkiler: Yucel D Tri
@Orhan Akarkut

zor iştir,,,,,bilirim,,,50-34 arka 11-28 ,dizleri korumak için arkayı 11-36 yaptım..onlu sistem

@AndreaGeiL

(link)

05.30-07.00 iş biter 30 km tempo 1 saat 20 dakika durmadan..köpek besleme 10 dakika eklersek 1 saat 30 dakika tek araç yoktur...

@Orhan Akarkut

8.8 kilo bisiklet 65 kiloyum boy 1.74.

@AndreaGeiL

yukardaki gittiğim yerde araç yok,mümkünse araçlar arasında tempo yapmayın ,
saat 05.30 çıkış yapın 20 km rota belirleyin trafik olmasın saat tutun..

kışın ise 07.00 çıkış yapın..

bu rotada araç yoktur ,,,pazarları saat 06.30 'da

(link)

Geri