20 km asla durmayacan su içme olayı ise mataradan giderken içecen,
ama durmayacan buna çalış.dikkat etmen gerekecek,giderken mataradan su içme olayında pişmelisin.
@Kudret Kurtcebe 23 kilometreyi 1 saat 23 dk da gitmişim. Durmadan ne kadar gidebiliyorum diye uğraşıyordum ramazan gecelerinde. (şimdi sınav vaktim bisiklet süremeye bile çok az vaktim oluyor.) Suluğumu evde unutmuştum. Suyum olmayınca mola vermedim.
@Kudret Kurtcebe ben eski triatletim ve 70.3 yarışında yaşımda Türkiye şampiyonluğum var 2012 de....Ayrıca 2013 saate karşıda 40km de 1 saat 1' gibi bir derece yaptım.
@Kudret Kurtcebe eyvallah ben de sizin gibi bir bisiklet duayenini tanımaktan çok memnunum....Ben aslında İstanbulluyum ve 15 sene önce geldim buralara...
50 km 'de durmadan gittiğimde ayna kol 44-32-22 idi,arka 11-34 idi,mtb kadroyu hibrit yapmıştım teker 700x32 idi,hiç durmadım mataradan suyu eğimlerde içtim ,2 saat 5 dakika ,paso eğim idi,aynı etapta 33 km yaptım yol ile 50-34 arka 11-36 sonuç 1 saat 31 dakika,
son erenköy-viaport 30 km 'de durmadan 1 saat 20 dakika ,fakat burada uzun eğimler yok.
Bugün ilk bisikletimi aldım ve istanbul bostancıdan ataşehire . Su içmek için bile durmadan geldim. Arada önüme arabalar çıktığı için durma noktasında yavaşlasam bile arabayı geçtikden sonra hemen pedalladıım. Malumunuz İstanbul trafiği...Rotanın nerdeyse %60-70 i yokuş yukarı olmasına karşın performansım şu şekilde .İlerileyen zamanlarda daha iyi olcak inşallah..