Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Pedal

ATALAY16

Forum Bağımlısı
Tepki
1.783
İsim
Fatih Mehmet ATALAY
Bisiklet
Sedona
arkadaşlar yeni alacağım mtb de kilit pedal sistemi mevcut ben bunları çıkartıp normal pedal takmayı düşünüyorum plastikmi aliminyum mu tercih etmeliyim çok ağır olmayan fiyatı da uçuk olmayacak şekilde önerilerinize açığım

Scudo
Bütçenin yettiğini al Alüminyum a yetiyosa çok daha güzel olur

@Berkec. 50 liralık bir şey iş görürmü acaba

@ATALAY16
Ne istediğinize bağlı ben 10 liralık pedal da kullanıyorum 20 liralık pedal da :)
20 liralık olanın çevresi metal ayakkabımı daha iyi kavrıyor aradaki farklar benim için bundan ibaret daha iyi pedallar nasıl olur o konuda hiç bir fikrim yok bilen biri gelir o anlatır benden bu kadar :)

• Beğen
Tepkiler: UPCycling
@Berkec. spor ayakkabısını saracak bir şey lazım 50 tl y kadar bütçem var

evet ali'de xpedoların replikası var.
yarı fiyata 20-25 dolar arası.
ağırlıklarıda aynı.

@ATALAY16 Ben banggood dan çok hafif pedallar aldım, 50 tlye geldi... 140gr ağırlığıyla hem,de hafifler... Alu pedal..
Fotoğrafı ekte... Farklı renk seçenekleri var..

Dosyalar

• Screenshot_2015-08-10-23-12-27.png
    Screenshot_2015-08-10-23-12-27.png
    29 KB · Okunma: 91
@M.Burak KARADAĞ yok hocam onlar dursun bir kenarda ilerde spd ayakkabısını alınca biraz alıştırmayla spd devam ederim :)

Yeni konu açmak istededim buraya sormak istedim.

yurtdışından pedal alıcam vida kısımları standart mıdır her pedal her bisiklete uyar mı.

(link) bu ürünü düşünüyorum.

@Ulaş Çavuşoğlu kare içine aldığım nedir peki neyin ölçüsüdür.Adsız.jpg

@Anonim birde siz yardımcı olurmusunuz ingilizceniz gayet iyi izlediğimiz videolardan görüyoruz:)

yüzey çapı olabilir :booo:

@Taxonera pedal thread yazıyo thread lif iplik gibi bi anlama geliyo ama anlamadım valla :kötü:

@chnkrmz bende öyle düşündüm en mantıklısı o gibi

pedalın büyüklüğü mü? acaba
eğer civata çapı ise işte o zaman boşa almış oluruz ki riske girmeye gerek yok.

Bu tarz plastik bir pedal arıyorum aslında
Bisiklet zaten ağır zırhlı lastik takdık patlak önleyici sıvı basıcaz yaza, bi de buna aliminyum pedal tanka çevirmeyelim bisikleti

@Taxonera zırhlı lastiğe slime eklemenin bence bi anlamı yok adeti 1 kg zırhlı lastiği boşa mı taktınız sıradan bi lastiğede slime ekleyebilirdiniz bence :harika:

Bide plastik pedalı direk bisikletçidende alabilirsiniz bike&outdoor vs vs

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
@Taxonera Thread teknikte diş oluyo, yani standart değil diş ölçüsü o inch cinsinden...Bedavaya alma bence de pedal ölçüsüne göre al, bu arada şimdi gördüm kusura bakma geç cevap için ;)

Geri