Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Pedal

@Ulaş Çavuşoğlu bu siteden kask alıcam 20€ kargo var 1 ürüne de 2 ürününe aynı kargo almışkan aklıma geldi ama cıvata dişi ölçüsü ise gerek yok almaya

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
Scudo
Ben Erdoğanlardan Bunları Aldım Çok İyi Kavrıyor (XLC VP-559 Pedal). IMG_20151003_173813.jpg IMG_20151003_172947.jpg

Fiyat Performans Olarak Başarılılar :harika::harika:

(link)

Ben genede plastik pedal yerine spd. Alınması taraftarıyım 100 gram fazla olsn spd olsun :)

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
@Anonim @Ulaş Çavuşoğlu
(link) bu tarz birşey türkiye bulamadım. Aliminyum var. Bunun fiyatı da 35tl falan.

Ayrıca bu sitede neden türkiye seçince fiyat düşüyor :)

wellgo lu c 25 rulman hakkında bilgisi olan var mı? 29 inch mtb için alınacak. gerekirse yol bisikletinde de kullanılacak. aliexpress ten alacağım sanırım. 50-60 tl ye kadar güncel pedallardan önerileriniz var mı? :harika:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Şehir/tur bisikleti için pedal tavsiyeniz var mıdır? Aluminum, kilitsiz, düz pedal arıyorum, bisikletin üzerinde gelenler -malum- plastik. Hem şekil olarak yakışıklı, hem de ayakkabıların (özellikle ıslandığında) kaymasını minimize edecek bir pedal arıyorum

@cem_filiz (link) ben bunu aldım. Gayet memnunum

Merabalar. İkinci el Shimano pd m520 aldım. Şöyle bir ses başladı. Sebebi ne olabilir?

Sağ ayak. Tık tık ediyor. Boşluk var gibi bir his

@Yavuz Onat
Bu pedal rulmanlı mı ? Bana rulmanlı gibime geldi. Rulmanların kontrol edin

@MAERKEK
Ses kranktanmış. Krankın yaptığı ses ve titreşim sağ ayakkabıyla pedalın tam bağlantısı olan kallere vuruyor. Ses kalden geliyor sandım

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Merhaba arkadaşlar. Kardeşim bisikletimi sürerken aniden sağ pedal şekildeki gibi kırılmış. sadece plastik kısmı değiştirilebilir mi yoksa komple mi değiştirmek gerekir? Sol pedal da önceden hafif eğilmişti. Değiştirirsem ikisini de değiştireceğim.

Merhaba arkadaşlar platform pedal almayı düşünüyorum fotoğraflarda bulunan şu iki pedal arasında kaldım, pembemsi olan 210tl ve sertleştirilmiş plastik siyah olan ise alüminyum ve 180tl siz hangisini almamı tavsiye edersiniz?

Geri