Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Pedaldan gelen çat sesi

Stalker97

Üye
Tepki
8
İsim
berkin
Bisiklet
Ghost
merhaba pedal dan mı geliyor tam anlayamadım ama pedal attıkça çat çat diye ses geliyor yaklaşık pedalı tam tur dondurunce geliyor bu neden geliyor anlamış değilim dün böyle bir sorun yoktu bilen var mı?

Scudo
Pedalı gevşemiştir sık düzelir genelde gevşeyen taraf üzerine baskı uygularken gelir ses, öncelikle tek pedalla kullan bir taraftan ses çıkıyorsa sorunun pedalda olduğu kesin. Sıkma işlemine rağmen ses kesilmez ise pedalın göbeği dağılmıştır iki pedalı birbirine göre karşılaştırı sorunlu olan tıkır tıkır aşağı yukarı oynar.

Pedalları yağlatın bir süre sonra gidiyor o ses sıkmayın canınızı

Ek olarak pedallari sokup gresleyip tekrar iyice sikabilirsiniz. Genelde ise yarar.

• Beğen
Tepkiler: hamidgf
İyi düşünmekte fayda var pozitif olalım göbekte bir şey yoktur yağla/sık düzelir hadi geçmiş olsun:srnsml: Uğraşmam servise götürürüm düşüncesine girme önce biraz kendin uğraş benim sorunum basit bir somun gevşemesiyken servis direk göbekte deyip dalmıştı:krktm:

Pedaldan ses çıkıncada seviyorum ben sanki bisiklet bana fısıldıyor:booo: İyi forumlar .

• Beğen
Tepkiler: Exciting
saolun arkadaşlar alyan seti sipariş vermiştim zaten gelince her yeri sıkıcam :D bide fren ayarı yapmam gerek :)

Seleden de gelebiliyor o ses. Alttaki vidaları bir gözden geçirin isterseniz :)

Geri