Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Pedallamaya yeni başladım ve uzun bir tura çıkmak istiyorum

@serchester

özelden belirttiğim gibi
modellerde en önemli mevzu sistemdir,diyelim uzun tura çıkacaksınız kesinlikle ayna kola bakılmalı ve arka rubleye
sistemler tur bisikletinde veya city bike 'da

48-38-28 -ayna kol ,ruble onlu 11-36 olmalı 9 lu 11-34 rublede olur

sedona veya carraro farketmez ,önemli olan modelin ismi değil sistemi ön plandır ,
27 vites uzunlarda gerekir

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/04-jpg.22434/

arkadaşımıın verdiği linkte bisikletin ayna kolu AYNAKOL SRAM VIA 48/36/26T
arka ruble ise KASET SRAM PG-820 11/32T

eğim yukarı 26-32 çekeceksiniz ,26 bölü 32 =0.81
28 bölü 36 =0.77
aradaki fark 28-36 eğimde rahat ettirir

Scudo
Yanlız Diğer bisikletler ağırlık olarak hafif ama aradaki aksesuar farkında göze alın ve aksesuara vereceğiniz parayla yeni bir aktarımı ve ruble ile 24-27 vites ek olarak vites fren kollarını değiştirebilirsin dediğim bisiklet şu an çok avantajlı yok 15 kilo diyorsun Diğer bisikletlerden herhangibirini alınca bagaj ve çamurluk takmayacakmisin ?

@TheOneUser
Takicam tabiki fakat donanim olarak bir sey degistirmek istemiyorum ilk sene en azindan. Ayrica port bagaj ve diger aksesuarlar ne kadar kullanisli. Heybe canta felan takacagim ileride.

@AliMurat
Onu cikardim zaten aklimdan aciklama bekliyordum detayli olarak sagolsun vermis kudret hocam

Göbekten dinamo var zaten ilk sene bir değişiklik yapmak zorunda değilsin yapacağın tek değişiklik elcik ve vites/fren kolları olabilir onlarda göreceli

• Beğen
Tepkiler: Seyda Ünlü
Heybe takmak için port bagaja ihtiyacın var zaten

• Beğen
Tepkiler: Seyda Ünlü
@AliMurat

sistem değişikliğine gidince yeni bir olayı açıkça keşfettik ,uzun etaplarda 50-34 arka 11-28 beni yormakta idi,gıant tcr 'in vites sistemleri sram force deore onlu sistemi 11-36 rubleyi destekleyince sevindim,gıant firması standart iş yapıyor,50-34 arka 11-28 ,iş bize kalıyor tabi,sram force vites sisteminin rubleyi desteklemesi büyük şans oldu benim için ,ayrıca bi arkadaşın bisikleti tiagra vites sistemi idi onada 9 'lu 11-34 ruble uydu ,olmaz diye bir şey yok,yeterki bize kolay gelen sistemi araştıralım ,bunun için bilinçli mekanikçilere malesef ihtiyacımız var,fikir üretmek bizden uygulama ise mekanikçilerden .

Canakkale marmaris arasi tur dusinuyorum nisan sonu mayis basi gibi ilgilenirsen gel

Geri