Uzun süreli turlarda maksimum rahatlığı sağlayabilmek için pedli tayt mı yoksa jel selemi daha etkili sizce? Yada her ikiside kullanıldığında nasıl olur?
Sert ve ince sele kalın pedli tayt tabi bu benim seçimim. uzun derken de benim uzun anlayışım günlük 150 km ve üstü turlar senin uzun dediğin ne kadar lık yol mesela.
Özellikle büyük şehirde yaşayan ve vahşi trafikte mücadele eden arkadaşların güvenlik için sporcu kıyafeti giymesinde fayda var. Saygı duyulması sağlanıyor
Bu nedenle her durumda pedli tayt giyilmeli.
Ancak bisikleti ulaşım aracı olarak da kullanıyorsak(bir kaç ufak alışveriş vs) pazarda tayt ile dolaşmak hoş olmasa gerek
Bu nedenle kullanım amacı dikkate alınmalı bence.
Bana kalsa bir adamın 3 bisikleti olmalı diyenlerdenim.
Param olmadığına göre jelli şehir bisikleti
Herkese fikirlerini paylaştıkları için teşekkürler , görüntü hiç önemli değil aslında ve sadece haftada 1 yada 2 kere gezi amaçlı biniliyo... Babam için sormuştum seleden çok şikayetçide kendisi eminim sorun çözülücektir
Bulabilirseniz jel pedli tayt da alabilirsiniz. Bir de selenin üzerine neopren kılıflar var, jel kılıflar kadar etli, kalın ve ağır değiller ama rahatlık sağlayacak kadar işlevseller.. :in:
merhaba
bisikletim sabit maşalı,bir süre kullanımdan sonra popoda ağrı oluyor ve testislerimde biraz ağrı oluyor.(gidon biraz alçak belki baskı altında kalıyor)
sizce jelli içlik mi almalı yoksa jelli bir sele mi denemeli? ikisini alacak kadar param kalmadı