Scudo Sports

Pelotonun en güzel bisikletleri

Ozy

Aktif Üye
Tepki
405
İsim
Ozan
Bisiklet
Specialized
2017 WT yarışlarını izlerken kendi adıma en beğendiğim bisikletleri sizinle paylaşmak istedim.

1- Tony Martin'in Canyon x Kraftwerk'i
2- Romain Bardet'nin Factor O2'si
3- Cube Agree C:62 SL Team Wanty

Siz en çok hangi bisikletleri beğendiniz acaba?

kraftwerk.jpg factor o2.jpg cube agree sl c62 team wanty.jpg

Scudo
@Ozy Şu ilk bisikletin desenini yan yan değil de örümcek ağı gibi yapsalar daha güzel dururmuş. O değil de ilk defa bir Cube'nin şeklini sevdim :D

Seçenekleri göreydik iyiydi :islik::D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN ben ilk defa bir Canyon beğendim bu bisiklet sayesinde. Şurada acayip detayları görebilirsin: (link)

bu arada bu fikri çok orijinal buluyorum... yarışın uğradığı bir şehrin ya da bölgenin ünlü bir sanatçısının pelotonda temsil edilmesi. çok incelikli, zarif bir düşünce bence.

@Serkan Mıstınoğlu senin görüp de beğendiğin bütün bisikletler seçenekler içinde :) ben bu bisikletlerin 2017 senesi için istisnai güzellikler olduğunu düşündüğüm için paylaşmak istedim yalnızca. unutulup gitmesin seneye :)

Şimdi size bir soru sorayım :D Yarış bisikletlerinde kadro borularının kavisli olması mı daha iyidir, yere paralel olması mı, yoksa resimlerdeki gibi aşşağı doğru gitmesi mi :D Bunların hepsi yarış kadrosu diye geçiyor, ancak en yarış kadrosu hangisidir :D

@Ozy
Aynen dediğiniz gibi, keşke bizimkiler de bu tip etkinlikler yapsalar. Gördüğüm bu tip tek bisiklet Carraro'nun manifestosu, onu da beğenemedim bi türlü, zaten yarışta da temsil edilen bir alet değil :D Keşke birisi benim bisikletimi de boyasa bu şekilde

@Ahmet Bilge Kaan AKIN bu Canyon x Kraftwerk modelinden sadece 21 adet üretilmiş. İlk üretildiğinde satış fiyatı 9000 GBP idi. Şimdi nedir bilemem :) sanatçı eli değince tabi ortaya çıkan şey de kıymetli oluyor. Ben Carraro'nun Manifesto yaklaşımını da beğenmiştim. Bildiğim kadarıyla @İki Teker Bir Adam o bisikletle TCR'e katıldı bu sene.

@Serkan Mıstınoğlu
Hocam yukarda soru yazdım, bu fotodakiler benim kasisli dediğim tipteki kadrolardan. Arkadaşı fotoları ise aşşağı doğru eğimli olanlar. Neden bu farklılık :D

Şu bianchi efsane duruyor hakikaten.

Ben de bu kadronun şekline bayıldım, rengi de çok farklı duruyor. Çok değişik alet :D

135220 dosyayı görüntüle

Konuyla alakası yok ama. Türkiye Turunda bisikletleri incelediğim den beri merak ettiğim bir soru var. Bu bisikletlerin zincirleri nasıl bu kadar temiz kalabiliyor Sanki zincirin üzerinde hiç yağ yokmuş gibi ben zinciri yağ çözücü ile temizlediğim zaman bile bu kadar temiz olmuyor

+Fren kadro uyumu
+quick releaseleri çok hoş duruyor
+ Göz kamaştıran derecede temiz bir zincir

Tasarımı çok hoşuma gitmedi ama detaylarını çok güzel düşünmüşler

WorldTour-bikes-2017-Bora013p.jpg

Canyon fotoğrafta çok güzel görünmüyor ama kanlı canlı görsem dibim düşerdi eminim. Ben de @Serkan Mıstınoğlu gibi bianchi diyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@Pamuk bisikletler her yaris sonrasi mekanikerler tarafindan tamamen yikaniyor :snzdglsn:

@Pamuk

ultrasonik temizleyici sanırım işin sırrı :)

bu arada temizleyici sprey de oldukça işe yarıyor. yüksek basınç sayesinde zincirin boşluklarına da etki ediyor.

@Ozy
Kırmızı gidon bandı ve boğazı... layktt it :cool:

• Beğen
Tepkiler: Ozy
Geri