Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Performans Bisiklet Agresifliği

@Ahmet Bilge Kaan AKIN hocam biz sadun beye 1400tl ye bulduk dediğimizde ''bana gelişi bile bu kadar değil'' diye yorum yaptı. bisikleti alırkende bodoslama dalmadım araştırma yaptım tabiki, hakikatende aldığımız 2015 kasım ayında internette bile en uygun 1850tl idi. serbest piyasa, her firmada farklı fiyatla karşılaşıyorsunuz fiyatı her ne olursa olsun ''bu yaptığı davranışı'' gerçekten çoğu esnaf diye tabir ettiğimiz insanlar yapmaz ve ben tam olarakta bu noktaya değiniyorum...Ayrıca öyle olmasa bile 1850tllik bir bisikletten 450tl kar edilmesi çok normal değilmi? vergi stopaj personel masrafı dükkan kirası pos masrafı vs. sadece bisikletçi için değil genel olarak bir işyeri çalıştırmak kolay değil.

Scudo
@danceros
Hocam bisiklet isinde kar marjı cok fazla. Carraro 052 katalog fiyatı 3000 ise, saticida 2200 e kadar dusup yine de cok kar ediyorlar.

antalya uysal bisiklet süperdir tavsiye ederim. sahibi internetten alışveriş yaptığım için bu 29 jant hani yanlış baktıysanız gibilerinde bilgilendirme için aradı ve ayrıyetten kargoya verdiklerinde aradılar ve daha sonra bisikleti teslim aldığımı görmüşler ve kurulumunu yapıp yapmadığımı sordular ve en yakın bayide ücretsiz kurdurabileceğimi söylediler sormadan güven bisiklet lüleburgaz size en yakın bayi olarak gözüküyor fln efsane memnun kaldım. satıcı ilgili.birdaha bisiklet alacak olsam yine tercih ederim.bence performans bisikletten alışveriş yapmayın bidaha bizzat bana yapılsa böyle birşey iyi günler diyip çıkarım.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Geri