Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Performans Bisiklet (İstanbul)

Ben n11 11.11 kampanyasından Erdoğanlar Bisikletten sele aldım ve atak bisikletten gidon aldım. Bir günde sorunsuz geldi. Kupon + sepet indirimi de eklenmişti.

• Beğen
Tepkiler: Robinson Crusoe
Scudo
@George Jetson o iki firmada iyi hocam, özellikle Erdoğanlar.

Sitelerde sorun yaşadığınızda mağaza bilgisini bulup Google haritalarda yorum belirtin. Sorun yaşadığım mağazalarda girer puanı düşürürüm ve yorumumu yazarım o mağaza da müdahale edemez. Hepsiburada mesela olumsuz yorumları çoğunlukla engelliyor / onaylamıyor. Girip haritalara yazıyorum kimse bişey yapamıyor. Alacak olduğum zaman da mağazayı haritalardan bulup yorum okuyorum ona göre karar veriyorum.

• Beğen
Tepkiler: profmillerson
marketplace/pazaryeri anlasmalari ile ilgili olarak , muhakkak arastirma yapacaksiniz/yaptiniz ancak her zaman ilgi firma suclu degildir :)

• Beğen
Tepkiler: ozanozan
Kendilerinden şu formayı aldım fakat normalde castelli formalarında ip ile bağlanan etkiletler olurdu. En azından bikeinn'den aldığım castelli forma ve taytlarda vardı. Fakat bu formadan etkiket vs çıkmadı?
(link)

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
Ben çok alışveriş yaptım kendilerinden hepsinde bahsettiğiniz etiket vardı. Satıcı güvenilir ve orijinal ürünler satıyor. Bu nasıl olmuştur, belki başkası satın alıp iade/değişim yapmıştır diye düşündüm.

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Kendilerinden şu formayı aldım fakat normalde castelli formalarında ip ile bağlanan etkiletler olurdu. En azından bikeinn'den aldığım castelli forma ve taytlarda vardı. Fakat bu formadan etkiket vs çıkmadı?
(link)
İçin rahat olsun, uzun zamandır alışveriş yaparım oradan

(link)
Üstteki arkadaşın da dediği gibi iade edilmiş ürün size tekrar satılmış olabilir. Ürünü internet sitesi üzerinden aldıysanız 14 gün içinde koşulsuz iade hakkınız var. Ürünü iade edip değişim talep edebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Ben çok alışveriş yaptım kendilerinden hepsinde bahsettiğiniz etiket vardı. Satıcı güvenilir ve orijinal ürünler satıyor. Bu nasıl olmuştur, belki başkası satın alıp iade/değişim yapmıştır diye düşündüm.
İçin rahat olsun, uzun zamandır alışveriş yaparım oradan
Üstteki arkadaşın da dediği gibi iade edilmiş ürün size tekrar satılmış olabilir. Ürünü internet sitesi üzerinden aldıysanız 14 gün içinde koşulsuz iade hakkınız var. Ürünü iade edip değişim talep edebilirsiniz.

Teşekkür ederim. Üründe her hangi bir kusur yok o yüzden sırf bir etiket için geri iade ile uğraşmak istemiyorum. Sadece bir anda şüphelendim.

• Beğen
Tepkiler: lrfan
(link)

ben de benzer sorunu yaşamıştım. muhtemelen sizin ürün Göztepe Coffee Ride şubesinden gelmiştir. sitelerine not bıraktım hemen aradılar. denenen ürünlerde çıkabiliyor gibi bi açıklama yaptılar, orjinalliğinden hiç süphe duymayın dediler.

Dönem dönem %30-50 indirim oluyor, alım yaptıkça puan da birikiyor, artık y. dışı işi hikaye olduğundan takipteyiz

(link)
hic bir suphe duymaniza gerek yok , orijinal satiyorlar , cok alis verisi yaptim ben de

Geçen sene aldığım free aero taytın ön bölümündeki dikişler söküldü.Durumu anlattığım gibi yenisini yolladılar.Müşterilerine
çok nazik davranan , çözüm odaklı bir işletmedir. Kendilerine de buradan tekrar teşekkür ederim.İşleri bol olsun.

İndirim kampanyalarında epey ürün aldım, çok düzgün ve hızlı çalışan bir firma. Büyük beden aldığım ürünü hemen anlaşmalı olan kargo ile ücretsiz yolladım, ben daha ürünü yollarken onlar bir küçük bedeni çoktan kargoya vermişlerdi.

İndirim kampanyalarında epey ürün aldım, çok düzgün ve hızlı çalışan bir firma. Büyük beden aldığım ürünü hemen anlaşmalı olan kargo ile ücretsiz yolladım, ben daha ürünü yollarken onlar bir küçük bedeni çoktan kargoya vermişlerdi.
Çok ilgililer bu çok sevindirici bizler için.

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
burası için söylenebilecek teş şey, mükemmel ötesi oldukları, beden konusunda yardımcı oluyorlar, değişimde çok hızlılar.
ürünler hakkında teknik destek isterseniz her zaman mesaja dönüş yapıyorlar. Daha ne isteyebiliriz ki

"Performans Bisiklet" mağazasından dönem dönem bende alışveriş yapıyorum, gösterdikleri ilgi ve müşteri odaklı yaklaşımlarından çok memnunum, bugüne kadar en ufak sıkıntı yaşamadım.
Ümit ederim kısa zamanda mağaza ortamında da ürün satışı yaparlar.
Uzun yıllar bu sektörde olmaları dileğiyle.

Geri