ilker K.
Aktif Üye
- Tepki
- 147
- İsim
- ilker
- Başlangıç
- 2011—12
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
İçin rahat olsun, uzun zamandır alışveriş yaparım oradanKendilerinden şu formayı aldım fakat normalde castelli formalarında ip ile bağlanan etkiletler olurdu. En azından bikeinn'den aldığım castelli forma ve taytlarda vardı. Fakat bu formadan etkiket vs çıkmadı?
(link)
Üstteki arkadaşın da dediği gibi iade edilmiş ürün size tekrar satılmış olabilir. Ürünü internet sitesi üzerinden aldıysanız 14 gün içinde koşulsuz iade hakkınız var. Ürünü iade edip değişim talep edebilirsiniz.Kendilerinden şu formayı aldım fakat normalde castelli formalarında ip ile bağlanan etkiletler olurdu. En azından bikeinn'den aldığım castelli forma ve taytlarda vardı. Fakat bu formadan etkiket vs çıkmadı?
(link)
Ben çok alışveriş yaptım kendilerinden hepsinde bahsettiğiniz etiket vardı. Satıcı güvenilir ve orijinal ürünler satıyor. Bu nasıl olmuştur, belki başkası satın alıp iade/değişim yapmıştır diye düşündüm.
İçin rahat olsun, uzun zamandır alışveriş yaparım oradan
Üstteki arkadaşın da dediği gibi iade edilmiş ürün size tekrar satılmış olabilir. Ürünü internet sitesi üzerinden aldıysanız 14 gün içinde koşulsuz iade hakkınız var. Ürünü iade edip değişim talep edebilirsiniz.
Kendilerinden şu formayı aldım fakat normalde castelli formalarında ip ile bağlanan etkiletler olurdu. En azından bikeinn'den aldığım castelli forma ve taytlarda vardı. Fakat bu formadan etkiket vs çıkmadı?
(link)
hic bir suphe duymaniza gerek yok , orijinal satiyorlar , cok alis verisi yaptim ben deKendilerinden şu formayı aldım fakat normalde castelli formalarında ip ile bağlanan etkiletler olurdu. En azından bikeinn'den aldığım castelli forma ve taytlarda vardı. Fakat bu formadan etkiket vs çıkmadı?
(link)
Çok ilgililer bu çok sevindirici bizler için.İndirim kampanyalarında epey ürün aldım, çok düzgün ve hızlı çalışan bir firma. Büyük beden aldığım ürünü hemen anlaşmalı olan kargo ile ücretsiz yolladım, ben daha ürünü yollarken onlar bir küçük bedeni çoktan kargoya vermişlerdi.