Scudo Sports

Performans Bisiklet'in Mehmet Usta'sı

Performans Bisiklet ve Sadun Bey'in reklamını tereddütsüz yaparım.
Esnaflığının yanında ödemedeki ikramları rakiplerine gerçekten fark atıyor.
Kendilerinden iki adet Dahon katlanır aldım.

Scudo
@SerkanH .slm mehmet ustanın adresini banada yazabilirseniz sevinirim. TŞK.

@yb672501

2013 yılında ilk bisikletimi bu firmadan satın aldım. Hatta İstanbul'da başka bir mağaza yaklaşık 200 TL daha pahalı satarken, Performans Bisiklet ve Efor Bisiklet'in yaptığı kampanya'dan faydalanıp, çok daha ucuza satın almıştım. Ertesi gün kutusunda sorunsuz bir şekilde teslim edilmişti. Bence işini iyi yapan insanlar. Tavsiye edebilirim.

Performans bisikletten 2 ay önce 2 tane salcano insomnia bisiklet aldım çok araştırdım en ucuzu ordaydı. Sadun abinin ilgisi esnaf gibi esnaf olması sizi kazıklamıyacağını hissetmeniz güven vermesi dahada artıları. 2-3 gün sonra tekrar gidip yine araştırdıktan sonra aksesuarlarıda uygun fiyata ordan aldım. Hız saati gözlük kilit suluk ön arka lambalar kask vs.. Ve en uygun fiyatla

Sonucta Mehmet Usta nereye dukyan acmis hala ogrenemedik. Iyi esnafin reklamini yapmakta neden cekiniyorsunuz ki.

• Beğen
Tepkiler: honeybadger
Katılıyorum, rekabetten biz yararlanırız. Ne kadar iyi esnaf varsa piyasada o kadar iyi hizmet alınır. İyi esnafın reklamı yapılır...

Performans Bisiklet'te Sadun usta ve Mehmet Usta ortaktılar. Mehmet Usta ayrılarak Ankabike adındaki (Harbiye Mah, Sokullu Mehmet Paşa Cad. 13 / B Dikmen / Çankaya) dükkanını açtı. İkiside çok iyi esnaftır. İkisinden de gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz...

@M.Ozkul uzun suredir yoktun hocam bisikletleri ne yaptin var mi bi gelisme?

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Performans Bisiklet'te Sadun usta ve Mehmet Usta ortaktılar. Mehmet Usta ayrılarak Ankabike adındaki (Harbiye Mah, Sokullu Mehmet Paşa Cad. 13 / B Dikmen / Çankaya) dükkanını açtı. İkiside çok iyi esnaftır. İkisinden de gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz...
Kesinlikle katılıyorum. Güleryüz lü ve kesinlikle çözüm odaklı esnaflık.. Sizi tanıdığıma çok memnun oldum. 2 adet bisiklet aldım hem de sosyal medya üzerinden. O kadar güven verdiler anlayın.. Herşey için çok teşekkür ederim @ankabike

• Beğen
Tepkiler: mavi182002
Geri