ÖzgürÇobanoğlu
Aktif Üye
- Tepki
- 56
- Bisiklet
- Focus
Yaklasik 1.5 senedir bisikletten uzakta kalmistim is-guc ve saglik sorunlari sebebiyle. Bu sene yazlikta sonunda bir peugeot buldum ve pek de uygun bir fiyata aldim. Simdilik burada suruyorum ama ufaktan yenilemeye baslayacagim.
Onceden bisiklet renovasyon yapmadim ama oldukca deneyimli bir bisikletciyim o yuzden elimden gelir diye dusunuyorum.
Jant seti olu o yenilenecek. Aslinda fixie yapmak istiyorum ama su anda ekipman erisimim cok kisitli. O yuzden istanbul’a donene kadar boya, temizlik islerini helledeyim istiyorum.
Forumdan gordugum kadari ile
- once boya kaldirma ve zimpara
- sonra anti pas surme
Bu islemlerde nelere dikkat etmeliyim? Boya dusunmuyorum ciplak renk birakacagim simdilik en azindan.
Nikelaj yapilmali mi yoksa sadece antips yeterli olur mu?
Yardimlarinizi bekliyorum su efsaneyi yeniden hayata dondureyim.
Onceden bisiklet renovasyon yapmadim ama oldukca deneyimli bir bisikletciyim o yuzden elimden gelir diye dusunuyorum.
Jant seti olu o yenilenecek. Aslinda fixie yapmak istiyorum ama su anda ekipman erisimim cok kisitli. O yuzden istanbul’a donene kadar boya, temizlik islerini helledeyim istiyorum.
Forumdan gordugum kadari ile
- once boya kaldirma ve zimpara
- sonra anti pas surme
Bu islemlerde nelere dikkat etmeliyim? Boya dusunmuyorum ciplak renk birakacagim simdilik en azindan.
Nikelaj yapilmali mi yoksa sadece antips yeterli olur mu?
Yardimlarinizi bekliyorum su efsaneyi yeniden hayata dondureyim.