Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Peugeot GTR 920

Bisiklet sever 93

Pejocu genç :-)
Tepki
495
İsim
Mert
Başlangıç
2016—17
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Herkese merhaba yakın zamanda aldığım Peugeot GTR 920 hakkındaki ilk izlenimlerimi ve fark ettiğim bağzı konulardan bahsediceğim

İlk başa tabiki bisikleti biraz tanıyım
IMG_20190829_092031.jpg

KADRO ALÜMİNYUM 6061 DOUBLE
BUTTED

MAŞA ALÜMİNYUM

ARKA VİTES SHIMANO CLARIS RD-R2000

ÖN VİTES SHIMANO CLARIS FD-R2000

KRANK TAKIMI SHIMANO FC-RS200.50X34T

ARKA DİŞLİ SHIMANO CS-HG41-8-11-30T KASET

VİTES KOLLARI SHIMANO CLARIS ST-R2000 2X8

FREN TEKTRO R313 ALÜMİNYUM CALIPER FREN

JANT 28" / ALÜMİNYUM ÇİFT KATLI

LASTİK CST 700X25 SİYAH
(%100NAYLON)

Teknik özellik olarak bana ve benim gibi giriş seviyesi bisikletçiler için gayet yeterli bir bisiklet olduğunu düşünüyorum arka rublesi 11- 30 yani ben yokuşta çıkarım yokuş aşşağıda hızda yaparım diyor ön dişlisi ise 50-34 bence güzel bir oran benim eski bisikletimin küçük dişlisi 42 olduğundan dolayı yokuşlarda biraz zorlardı ama bu bisikletle aynı yokuşları 2 vites 3 viteste çıkıyorum belki kondisyonum daha iyi olsa daha yüksek viteslerde çıkabilirim diye düşünüyorum
Kadro açıları bence güzel ayarlanmış ben sti kollardan tuttuğumda belim ve bileklerimde bir ağrı oluşmadı belki yol bisikletine alıştığımdan olabilir ama oturuş pozisyonu bir yol bisikletine göre ne çok dik ne çok yatık ben beğendim açıkçası tabikide bir tur bisikleti yada mtb dikliğinde oturmuyorsunuz aranızda Max hızını merak eden arkadaşlar da olucaktır tabiki ben denemedim ama hafif eğimli bir rampada yaklaşık 50 km/h gördüm ve bisikletin daha 2 vitesi daha vardı ben 60 km/h rahatça bulabileceğini düşünüyorum ama kesinlikle Max hız denemesi yapmanızı önermiyorum çünkü saate 30 km/h giderken bile kaza yaparsanız ölüm riskiniz fazla iken 50- 60 km/h giderken yapılacak bir kazada kurtulma olanığınız nerdeyse yok gibi bir şey neyse bu kadar güvenlik konuşmak yeter
Gelelim bisikletin tasarım kısmına ben bisikleti ilk gördüğümde gerçekten beni çeken bir tasarımı vardı diğer bisikletlerede baktım ama nedense pek hoşuma gitmemişti ama bu bisiklet öyle değildi rengi olsun kadro borularının bazı yerlerde kalınlaşıp bazı yerlerde incelmesi beni kendine çekti açıkçası kabloların borularının kadronun içinden gitmeside ayrıca hoşuma gitti onuda söylemeden geçmiyeyim ben bisikleti sürerken bana gayet akıcı ve rahat geldi artık janlarındanmıdır bilmiyorum ama eski bisikletime göre baya akıcı ama ileride jantlarını değiştirmeyi planlıyorum daha düşük profilli bir şey takıcam Shimano rs501 olabilir ama daha zaman var
Biraz lastiklerden bahsetmek istiyorum lastiklerin üzerinde naylon yazıyor bu ne demek en küçük su birikintisinde buz pistinde sürüyormuşsun gibi kayar demek tabiki daha ıslak performansını deneme fırsatım olmadı ama bu bisikleti alacak arkadaşlar en kısa sürede lastiklerini değiştirmeliler
Frenler tektro marka ama beni gayet tatmin etti bisikleti gayet güzel durduruyor ama isteyen frenlerini değiştirebilir yokuş aşşağı perfonsınıda test ettim gayet başarılı geldi ama ıslak ta nasıl olur onu bilmiyorum

Benim ilk izlenimlerim bu kadar siz bu bisiklet hakkında ne düşünüyorsunuz aşşağıya yazarsanız sevinirim

Bisikletin diğer fotoğraflarınıda buraya koyuyorum IMG_20190829_083406.jpg

IMG_20190829_093338.jpgIMG_20190827_125312.jpgIMG_20190827_125341.jpgIMG_20190827_125321.jpg

Scudo
Güzel inceleme olmuş hocam yıl 2021 öneriyormusunuz benimde niyetim var almaya temiz birtane buldum.

Ben peugeot r16 binicisiyim.Bisikletin hic bir sıkıntısıni gormedim.Akişi cok guzel.Eski milli bisiklet sporcusuyum.Cok kilo aldigim icin ( 130 kg. ) suruş yapiyorum.ortalama 25 km.hiz ile gun aşıri 50 km.yapiyorum.Bu agirliga ramen bu biskletin dayanimi ve suruste verdigi keyif inanilmaz.Ben cok memnunum.

• Beğen
Tepkiler: eccesolitarius
Bende gtr920 var fakat gidonu biraz zor dönüyor furş takımının içine kum kaçmış olabileceğini düşünüyorum ne yapmalıyım

Merhaba arkadaşlar bu konudaki bisikletin ağırlığını bilen var mı?

Bu bisiklete hangi furç takımı uyar bilen var mı acaba kendi bisikletimin furcunu değiştirmem gerekiyor da.

Yol bisikleti düşünenler için faydalı bir inceleme olmuş

Merhaba, bu bisikletin gidon ağırlığını ve maşa ağırlığını ölçen oldu mu? Bende de R16 var da bu iki komponenti değiştirmeyi düşünüyorum. Ağırlık olarak ciddi bir kazanımım olur mu bilemedim. Çünkü şu dönemde eldekini satıp üzerine çok ciddi bir miktar eklemeden yükseltme şansım yok gibi.

Peugeot'un bisikleti mi varmış?

• Hahaha
Tepkiler: RmzBurak
Bugün yağmurlu ve rüzgarlı bir günde teknik bisikletten gümüş renk gtr 920 aldım. Stok jant seti berbat(lastikler iş görür) hemen vision team 35 leri giydirdim. Gidon ve mosso üzerindeki tüm sora donanımı peugeot ya aktarmayı planlıyorum. Kadro çok hoşuma gitti ve içime sindi.

Dua edin incelemesi yapılmış... 🤣

@awakening Merakımı mazur gör. GTR 920 alma sebebin nedir? Cavalier'in neredeyse aynısı iskelet olarak.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
@awakening Merakımı mazur gör. GTR 920 alma sebebin nedir? Cavalier'in neredeyse aynısı iskelet olarak.
Arka çatadla eğilme vardı bisikletçi taradından düzeltilmişti. Üzerine boyası gevreyip dökülmeye başladığı için yeni bir bisiklet almak istedim.

Cavalier'i ne yapacaksın?

Cavalier'i ne yapacaksın?
Alt boruda özellikle mosso yazıları olan bölgede boyalar döküldü siyah spreyle boyayıp parlak vernik attım. Kadroyu bu haliyle satmayı düşünüyorum..

Dosyalar

• IMG_20240129_200134.jpg
    IMG_20240129_200134.jpg
    102,3 KB · Okunma: 34
  • IMG_20240129_195623.jpg
    IMG_20240129_195623.jpg
    80,7 KB · Okunma: 34
Gtr 920 nin mosso dan hafif oluşu beni şaşırttı salt kadro 300g daha hafif sora set ve team35 totalde 9.3kg geldi. Maşa karbon olsaymış 9kg ın altını görecekti...

Geri