demek kadro sahibini buldu
benim kadroyuda Murat abi getirmiş Türkiye'ye, kardeş sayılırlar
campagnola set pinarello'da çok güzel durmuş güle güle kullanın, kodro çok az size büyük sanırım?
Ben aslında Dura-ace set düşünmüştüm kadro için. Campagnolo adını duyuyordum ama ne kullanmıştım ne de görmüştüm. Sağolsun Murat ustanın tavsiyesine uyduk ve super record set aldık. İyi de yapmışım, dura-ace den çok daha iyi super record.
Benim baktığım sitede Dura ace 1.500 $, Super abi ise 3.500 $ idi. Sram Red ise 2.500 $ civarı. Eğer sram doğru yazmışsa, sitesinde dura ace ve super record dan daha hafif olduğunu iddia etmişti.
Cok guzel olmus gercekten, gule gule kullanin, hayirli olsun. Kadronun size ( kullaniciya) uyumu nasil? Kadro biraz buyuk gibi. ( sele borusu yuksekligine bakarak soyluyorum)
Kadro aslında büyük değil, ancak günümüzde artık sporcular sloop kadrolara yöneldiklerinden üreticiler de nispeten küçük kadrolar üretmeye başladılar. Bunun sonucunda da sele boyları yükseldi 13 ila 15 cm lik gidon boğazları kullanılmaya başlandı bisikletler. Örneğin Cavendish için specialized tarafından yapılan 48 cmlik kadro gibi. Adamın boyu 1.78 ama kullandığı kadro 48. Bu bendeki kadro sloop bir kadro değil. O yüzden de aslında bana büyükmüş gibi bir algı oluşturuyor. Boyum 1.78 bacak arası ölçüm ise 75 cm. Kadro kalın hatlara sahip olduğu için de bu halinden 8 -10 cm daha yüksek bir sele borusu ile göze daha çok hitap ederdi.