Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Pınarello Dogma 65.1 (Replika)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Hayırlı Olsun,İyi günlerde kullanın.

Açıkçası gidipte o fiyatlara orjinali alınmaz.Orjinaline verilen parayla iki defa kadro kırıp yenisini alırım :evil:

• Beğen
Tepkiler: Samet Koç
Scudo
@Cemre Can Süral

orjinali 5300 dolar artı 1000 dolar vergi 6300 dolar eder. O miktarları kadroya ayırabilecek bir bütçem olsaydı kesinlikle orjinal alırdım. Ama bu da kalite olarak beni son derece tatmin ediyor :)

replika kadroların yeterince iyi olduğunu savunan bir çok kişi var, kullanmadım ve dolayısıyla yorum yapmak istemiyorum. ancak ben olsam replika karbon gidon boğazı ve gidon kullanmazdım, kırılması falan göz önüne alındığında kadrodan daha tehlikeli olduğunu düşünüyorum. ağırlık olarak da aşırı avantajları olduğu söylenemez. proların bile büyük çoğunluğu aliminyum gidon kullanıyor. (biraz da ağırlık arttırıp sınırların içine sokmak için gerçi) esnemezliğine değinenler olursa, aramızda orta-üst sınıf bir boğazın/gidonun esnemesinden yakınabilecek kuvvette arkadaşlar eminim pek azınlıktadır ;)

umarım uzun süreler kazasız belasız kullanırsınız. bisikletiniz güzel duruyor ama güvenlik meselesini ihmal etmemek lazım :)

@Efe Yamac Yarbasi

Tamamen katiliyorum arkadasa kadro gayet guzel hos ama gidon bogazi ve gidon terchinizi bidaha dusunun bence iyi gunlerde kullanin

• Beğen
Tepkiler: Samet Koç
Teşekkürler yorumlarınız için. Evet gidon esniyor yakın zamanda değiştireceğim. Arkadaşımın tavsiyesi üzewrine 3t ergonovaya geçiş yapacağım 1 ay içerisinde.

yaklaşık bir sene önce ben de çakma pinarello kullanmıştım. görüntü itibariyle, hakikaten çok güzel görünüyorlar.

ama maalesef sürüş keyfi denen bir şey yok. çünkü; kadro esniyor. sürerken bariz şekilde hissediyorsun zaten.
herhangi bir testten de geçmedikleri için, güvenli diyebilmek biraz işkembeden atmak oluyor. gidon ve boğaz konusunda da efe kardeşime katılıyorum, dikkatli olun.

hayırlı olsun, güle güle kazasız belasız kullanın inşallah. :)

Çok pardon ama merakıma yenik düşüp sormak istedim. Bu bisikleti replika kadro olmasına rağmen, 5600 TL yapan nedir?

Teşekkürler

@Ali Demir

Kadronun esnemesi konusunda çok şükür sorunum yok, gidon konusunda arkadaşlar haklılar esniyor :) Bilmiyorum her replika kadro aynı üretici tarafından mı üretiliyor yıllardır aynı sistemle mi üretiyorlar lakin ben kadrodan son derece memnunum.

@Erdal YILMAZ

Kadro replikada olsa bir fiyatı maliyeti var. Geri kalan parçaların fiyatları belli. Zaten asıl satmak istediğim fiyat o değil :)

BU bisiklet replika değil çakma , kaçak ,lisanssız artık ne derseniz deyin. Replika lar lisans hakları alınmış ürünlerdir ve lisanslı bir şekilde satılır.

@Samet Koç Ebay veya Alibaba'da satilan Cin uretimi karbon kadrolardan mi acaba?

Mensei ve satin alma - toplama tecrubenizi paylasir misiniz?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri