kerem bisikletin hayırlı olsun kardeşim..pazar günü bizzat gördüm bisikletini jant seti kadro enfes bir uyum oluşturmuş..bu arada başka bir güzegahtanmı gittiniz bilmiyorum ama birara arkama bi baktım ikinizde yoktunuz..yardımınız için çok teşekkür ederim..selamlar..
Aldığım replica benim hatam yüzünden çatlama yaptığı için yenisini almayı düşünüyorum, nereden aldığınızı özel mesaj ile paylaşırsanız çok sevinirim.
Bu arada sağlıklı günlerde kullanın bisikletinizi.
Türk tüketicisini tatmin edecek testler. Karbon kadro kırılmıyor. Aman ne güzel. E peki bunun esnemesi ne olacak? Titreşimi ne olacak? Ağırlığı ne olacak? Uzun ömrü ne olacak? Stabilitesi, yol tutuşu, fren ve hızlanma perfomansı, güç iletimi vs...
Ben de dün bu bisikleti alan arkadaş testleri de yapılıyor diye yazdığını görünce özel mesaj atmıştım ne kadara mal oldu bisiklet diye. Sanmıştım ki Tayvan'da üretilen fabrikadan Pinarello markasız alınan ve sonradan burada üzerine yazıları yazılan gerçek Pinarello kadroları. İyi ki testleri göstermişsiniz
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/10/03/6183197bc0ef69e1538b5459f529a1c6.jpg
Buda benim yer uçağımdı sizinkine benzeyince sizinle paylaşayım dedim
Sehir bisikletine gectim ve pinarelloya veda ettim pedalsız 6.8kg pedallarla 7.2 kg civarındaydı erciyes dagindan asagi 92.5 yaptım daha yapardı ama ben cok korkmaya başlamıştım düzde cok kez 70 üzerine çıkmayı başardım