Scudo Sports

Pinarello dogma 65.1 think 2 2014

Herkeze Çok teşekkür ederim. Allah hepinize çok daha iyilerini nasib etsin.

Scudo
Hayırlı olsun çok iyi.

kerem bisikletin hayırlı olsun kardeşim..pazar günü bizzat gördüm bisikletini jant seti kadro enfes bir uyum oluşturmuş..bu arada başka bir güzegahtanmı gittiniz bilmiyorum ama birara arkama bi baktım ikinizde yoktunuz..yardımınız için çok teşekkür ederim..selamlar..

Hakan abiden sebep biz biraz düşük tempo gittik. Çok yorgundu malesef. :) Hiç sıkıntı yok. İnşallah tekrar görüşürüz :)

Aldığım replica benim hatam yüzünden çatlama yaptığı için yenisini almayı düşünüyorum, nereden aldığınızı özel mesaj ile paylaşırsanız çok sevinirim.
Bu arada sağlıklı günlerde kullanın bisikletinizi.

@serhat dura

@Tuncay Üner

Onlar daha mı sağlam oluyor ve nerden bulacağız bunun sarı renk olanına bitiyorum resmen

@Mert E.
bu dediğinizden ben replicanın yasal ve firma tarafından yapılan birşey olduğu sonucunu çıkartıyorum. yukarıdaki bisiklet öylemidir

@Yücel Demirkılıç
çok bilimsel bir test yapmış gerçekten:)
(link)

@Fırat Y.
Değildir. Başkasının tescilli markasını izinsiz kullanarak yapılmış ürünler için doğru ifade "sahte" veya "çakma"dır.

(link)

Maşallah. Çok güzel. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim..

@Fırat Y.

Türk tüketicisini tatmin edecek testler. Karbon kadro kırılmıyor. Aman ne güzel. E peki bunun esnemesi ne olacak? Titreşimi ne olacak? Ağırlığı ne olacak? Uzun ömrü ne olacak? Stabilitesi, yol tutuşu, fren ve hızlanma perfomansı, güç iletimi vs...
Ben de dün bu bisikleti alan arkadaş testleri de yapılıyor diye yazdığını görünce özel mesaj atmıştım ne kadara mal oldu bisiklet diye. Sanmıştım ki Tayvan'da üretilen fabrikadan Pinarello markasız alınan ve sonradan burada üzerine yazıları yazılan gerçek Pinarello kadroları. İyi ki testleri göstermişsiniz :)

@alpdeğer tanrıverdi

Sattiklari butun pinarello kadrolarini bu gibi teste tabi tuttukdan sonra mi veeriyorlar tuketiciye :D

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Adriana lima'yı bırakıp bu güzele aşık oldum şimdi,Allah kaza,bela,hırsızlık yüzü göstermesin.

http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/10/03/6183197bc0ef69e1538b5459f529a1c6.jpg
Buda benim yer uçağımdı sizinkine benzeyince sizinle paylaşayım dedim
Sehir bisikletine gectim ve pinarelloya veda ettim pedalsız 6.8kg pedallarla 7.2 kg civarındaydı erciyes dagindan asagi 92.5 yaptım daha yapardı ama ben cok korkmaya başlamıştım:) düzde cok kez 70 üzerine çıkmayı başardım

cbr 1000 rr gibi, tek farkı bu tek parmakla havaya kaldırılabiliyor :D

@burhanozer

ön tekerin 2 jant teli gitmiş...

@Hasan Tunalı

hocam muhtemelen düz yolda yapılan hıza dayanamamıştır.yer uçağı.

• Beğen
Tepkiler: mithgor
Renk uyumu çok hoşuma gitti bol pedallamalar...

Geri