Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Pinarello DonKey 2010

Scudo
iyi günler elinizde ki Donkey modelinin
Kadro boyu nedir
toynakların (pedalların) kalleri var mı
ağırlık nedir:D
vurugu eziği var mı

Oyyy Allah. :D :D :D :D :D :D :D :D
Yemin ederek söylüyorum yorumları okudukça gülmekten ölecek hale geliyorum :D
Çok deli birşey olmuş ya :D oyyy abi Allah senden razı olsun :)

@M.Burak KARADAĞ

Burak amacımda zaten o idi:)herkesin birşeyler üretip gülmesini sağlamak:)
eğlenebildiysek ne güzel :D

• Beğen
Tepkiler: ayhan b
bi tanede bize lazım aslında böle bişi:D ne güzel ayar yok kondisyon yok

:D ssüüüper m :D:D:D::D:D:D::D:DFÇSÇDFS:FDD:D:Ddd ikibinon neden aldının 2011 i bekleseydiniz kadro scott plazma gibi bu 2 değil en az normal bisikletlere göre5 mm daha yassıdır aerodinamiklik süper sevdiği yamek varsa bi küçük oltra çıkarın burnundan bi de olta gidonu istedğiniz yere gidersiniz fakat fren için fikrim yok :ÇDD

• Beğen
yurtdışından mı gelıyo bu kadrolar çin üretimi değil inş:D
lastikler tubeless galiba:D
aerodinamik açıdan traş edin derim:D
saman yerine de yulaf ekmeği veya enerji samanı:(jelleri):D kullansanız performansınız maksimum olur

Kadro türk standartlarında
lastikler tubu
aero anlamında kulaklar biraz engelliyor doğrudur.kulaklarıda olmadı traşlıycam:)
saman jelleri var,yokuşta özellikle atağa kalkmakta sıkıntım olduğu için jeli basıyorum.dehhh demeden ayara geliyor.:Ahhh-1660

Pinarello babacım,sicot veya kanondeil baktım ama fiyatlarını ucuz buldum:D

çok güzel bir makine bunların bir özelliği geri de gidebilir ama gezgincidirler sen sen ol park edeceğin zaman el frenini çekmeyi unutma kardeşim.
saygılar
ali baba

• Beğen
Allah canını almasın hemi senin bende pinarello yazısını görünce bizim deli caad9 satıp pinarellomu almış dedim heyecenla fotografı açtım ne güldüm yawww:D

di2 ile kafa kafaya geliyor abi :D ama harika ya caad9 daha hızlı olmak için kullanıyorum abi

Geri