Scudo Sports

Pınarello Paris Caisse D'Epargne

@H.Çağrı

Sağolsun Efraim frenleri Banlanmadan önce sattı da sayesinde ön arka 160 gram Zero Gravity Titanium fren koyacağız Addicit R 3' e hemde fren pabuçları kadrodaki sarı renklerle örtüşüyor.:D
Sorduğun soru için ne kadar fiyat farkı olduğunu sana en kısa zamanda bildiririm. Nejat Kurayniye mail attım bana cevap yazar , kendisi şuan Amerikada.
Biliyorsun bizim Efraim gibi , Campagnolo Nejat , Mülayim Teke gibi halk kahramanlarımız var forumda...;)
Saygı ve selamlarımla ;

• Beğen
Tepkiler: kona
Scudo
Eyvallah sağolasın cevabını bekliyorum CÜneyt abi...

• Beğen
Tepkiler: Bibendum
:eek:

Buna biniliyomu...?:confused: :D

Allah nazardan saklasın.

• Beğen
Maşallah suphanallah.

Şiir gibi bisiklet.tam bir profesyonellik abidesi.Bunu gördüken sonra yol bisikletine hayranlığım bir kat daha arttı.yavaş yavaş bizde kolları sıvayacağız sanıyorum.tabi addict i gördükten sonra biryerimize inme inesse.

Güle güle kullanın.tekerinize taş değmesin.:)

• Beğen
Tepkiler: Bibendum ve kona
bibendum abi hayırlı olsun bisikletin çok güzel ah ah ekrana kilitlendim kaldım Allah güzel günlerde binmeyi nasip etsin kardeş hayırlı olsun

• Beğen
paranın alabileceği en iyi donanıma sahip bir italyan güzeli..imkanın olupta böyle bir güzelliğe sahip olduğun için çok şanslısın, allah olmayanlarada versin. güle güle eskit diycem ama italyan malları eskimemeleri ile ünlüdür.Torunun biner emin ol.

video ya bir göz atın

(link)

• Beğen
Tepkiler: kona ve Bibendum
öğğ.. çin malı :D :D

memlekette 2ad olduğuna göre nadide bi parçaymış

• Beğen
Resimdeki bisiklette babam Necmettin Sabahın Pinarellosu ;
Üzerinde Zıpp Carbon çemberlere Tune göbeklerden bütünleşmiş sapim telli ön arka jantın toplam ağırlığı 1000 gram olan Tubular set mevcuttur.
Full Campagnolo Record ile bezenmiş bu nadide kadrolu bisikletin ağırlığı 6.4 kg dır.
Colnago , Pinarello , Ridley , Cervelo , isteyenlere yardımcı oluruz bize danışmadan çok yüksek donanımlı yol bisikleti almayın.

http://img153.imageshack.us/img153/3669/necmiko6.jpg

@Bibendum

maşa eğilmiş düzelttir kardeşim yakışmamış:D :D :D
gülegüle bin kardeşim yolun açık olsun

• Beğen
Saygılar:)

http://img525.imageshack.us/img525/2412/nazaruk5.jpg

• Beğen
İtalyan, safkan, elegan, güçlü ve hafif. Üstüne üstlük birde Campy Record, başka ne diyebilirimki?

Cüneyt çok güzel bir bisiklet toplamışsın, keyfini çıkar, güle güle kullan.

• Beğen
Daha iyilerine sizler sahip olmanız dileği ile ;

@KoraY1459

O kadar da değil , daha neler var elin oğlunda ...

Geri