Scudo Sports

Pınarello Paris Caisse D'Epargne

Scudo
Nasıl topluyorsunuz bu bisikletleri ? Bize yol gösterecek yok mu?

yardımcı olun lütfen

Gerçekten çok hoş ve sağlam bir yol bisikleti iyi günlerde kullanın.

Sözlerın bitttiği an dıyebılırım..Harika bir bisiklet........

en sevdiğim bisikletinde bu abi :) bisiklet konusunda zevkin harika.Bütün malzemeleri özenle seçiyorsun.Kazasız belasız nice binlerce km.ye tabikide bizle :)

Bu bisikletin nasıl toplandığı hakkında bilgi sahibi olan var mı? Ben de bu seviye toplamayı düşünüyorum ama nasıl olacağı hakkında bilgim yok. aynı bu şekilde orijinal komponentler kullanılarak bu bisikleti toplamak mümkün mü acaba?

@kadireskici

Maddi açıdan imkanın var ve sana bu tarz ya da daha spesifikte olmak üzere komponent temin edebilecek arkadaş çevren varsa neden olmasın? Çok klasik bir söz ama paran varsa neden olmasın?

@Dogukanaksu

Sorun da bu zaten etrafımda bu tarz ürünlerden anlayan çok kimse yok. Ben de anlamıyorum tabi toplama işinden ama bu ürünleri türkiyede bulmak mümkün değil. Yurt dışından getirmek gerekiyor ve bu da çok zahmetli bir iş. Bunu toplamak işin sadece para ile olmuyor biraz da anlamak gerekiyor.

@kadireskici

Konu sahibi arkadaşımızın bölümünü fazla dağıtmadan özetlemek gerekirse o zaman burada buldukların ile bir şey oluşturmaktan başka şansın malesef yok.
Her şey anlamakla olsaydı da burada bir çoğunun Specialiazedleri, Pinarelloları ya da nice safkan İtalyan bisikletleri olurdu. Kısaca para da önemli bir husus. (malesef)

Geri