Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Pinarello Sky Team Edition In The Sky...

@Cem Coşkun
Cem bey merhaba...muhtemelen beni gördünüz çünkü evim mugla MYO nun karşısında sayılır...
 
  • Beğen
Tepkiler: Cem Coşkun
Scudo
@Altan Kalay

Evet o zaman, Dogma gören masum bisikletçi benim. İlan etmiş olduk buradan:)
 
  • Beğen
Tepkiler: Altan Kalay
Değerli arkadaslar, katkı sunması acısından söylüyorum...bakarak kadroların orijinal olup olmadıgını anlamanız gercekten çok zor. Kesin sonuclara, elinizdeki faturadan, kadronuZdaki seri numarasından, ve tedarikçi tarafından size sağlanan garanti belgesinn ulaşabilirsiniz.(link) linkinden de kadronuzun garanti sözleşmesine ulaşabilirsiniz, pina niz gercek mı degil mı...kadroyu alırken çok fazla yurtdışı forum sitelerine girdim...ve pinarello nun kadroları Ni Tayvan da yaptırdığını, İtalya da da bisikletlerin toplandığı bilgisinde buluşuyor cogu kimse...kendi fikrimi soyleyeyim mı arkadaslar...hiç farketmez...önemli olan sizin bacaklarinizdaki ve yureginizdeki gerçeklik...gerisi traş....
 
Bu replica lar Gigantex gibi uzakdoğunun sağlam üreticilerinden çıkıyorsa orjinalleri kadar güvenilir olabilirler de. Gigantex bir Taiwan firması ve 40 değişik markaya jant seti, kadro üretiyor. Mesela Pro-lite, Planet-x, Oval bunlara örnek.
Açıkcası 5500 doları bir kadro için müthiş pahalı bir bedel olarak görüyorum. Altan bey umarım yanlış anlamaz, söz konusu kadroyu ben de çok beğenirim ve kesinlikle kötülemiyorum..Fakat ben orjinaline (başka markaların da bu fiyatlara satılan modelleri dahil) bu paranın yarısını bile vermem. Bugün Gigantex taş gibi Toray T700 kadrolarını 500 USD lere pazarlıyorsa bu kadroların üreticiye olan maliyetlerini siz hesap edin.
Karbon kadrolar 10 yılı aşkın bir süredir üretiliyor. Artık arge masrafını çıkarma gibi bir olay pek yok. Yıllar öncesinden yatırımlar yapıldı, kazanılan paralar kazanıldı, masraflar çıktı zaten. Kaldı ki bugün karbon kadro üzerine gerçekten arge yapan benim bildiğim bir Cervelo vardır. Diğer firmaların bu denli kaynak ve zaman harcadığını da zannetmiyorum.
 
@Altan Kalay

benim bildiğim kadarı ile orjinalerin selenin girdiği yer damla çeklinde... çakmalarında yuvarlak yapıyorlar. patent ve ceza olayları yüzünden
 
@Serkan.ÇABAŞ

Yeni serilerde birebir yapıyorlar . Boya kaliteside eskilerine göre oldukça iyi hale getirilmiş...
 
@Oksal Özdöl


Tabi ki düşünüyorum, düşünmeyecek ne var? Sonuçta ne değerde bisikletler ve kullanıcıları bu ortamda da mevcutken düşünmekte çok uç bir kavram olamaz.
 
giant tcr adv sl den sonra bu kadroya binmek gerçekten ilginç geldi bana :S
 
Tek kelime ile muthis olmus, benimki de asagida, bir gun bu iki kardesi bulusturup pedallariz belki de...

http://i48.tinypic.com/2eoir2s.jpg
 
  • Beğen
Tepkiler: Altan Kalay
:) Gök ve Bisikletin Renk Buluşması,Süper!.Güle güle kullanın,Hayırlı Olsun...
 
  • Beğen
Tepkiler: Altan Kalay
Geri