Süt desen değil, çikolata desen değil, su kaynağı diye baksan o da değil. Makarna hiç değil. Pınarello diye kadınlar matinesi var mıdır? araştırmak lazım.
güle güle kullan bülent choruslar yakışmış,kullandığım için biliyorum,zevkli parçalar,ve sanıyorum pendik sahili bir zamanlar benimde sıkılınca vakit geçirdiğim yer,gerçi artık genişledi ama genede orası sanırım
Bülent'cim yavaş yavaş karbona olan ilgimi çelik bebeklere doğru kaydırmaya başladın... Ne diyeyim bu gidişle seninkine bir eş bulmak durumda kalacağım sanırım...
Şaka bir yana rengi de kendi gibi nazar boncuğu... Emeğin ve paylaşımın için teşekkür eder , kazasız keyifle hep birlikte bol pedal çevirmek isterim... Umarım arkandan yetişmem de zor olmaz...
Gerçekten çok çekici bir bisiklet hayırlı olsun, kazasız ve keyifli sürüşler dilerim.
Bu arada sürüş izlenimlerinide bizlerle paylaşırsan memnun olurum.
Teşekkürler Bülent abi elbetteki sürüş izlenimlerimi paylaşırım, yanlız ben bisikleti sıfır almadığım için rahatsız olduğum bazı parçaları sifırlamaya karar verdim o yüzden sıfır chorus 8 speed ruble (11- 23) chorus sıfır aynakol yaprakları ( 53-39) ve sıfır chorus zincir sipariş ettim o yüzden şu an binemiyorum