Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Pinarello Stelvio

Scudo
Bisiklet güzel de ismi çok sakat.

Süt desen değil, çikolata desen değil, su kaynağı diye baksan o da değil. Makarna hiç değil. Pınarello diye kadınlar matinesi var mıdır? araştırmak lazım.

ama bisiklet ii :D

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
güle güle kullan bülent choruslar yakışmış,kullandığım için biliyorum,zevkli parçalar,ve sanıyorum pendik sahili bir zamanlar benimde sıkılınca vakit geçirdiğim yer,gerçi artık genişledi ama genede orası sanırım

• Beğen
Tepkiler: Bülent ÖZER
Ağırlık konusundaki yorumunuza bayıldım:D keyifle kullanmanızı dilerim:)

• Beğen
Vay vay vay sessiz sessiz nelerde ortaya cikarmissin Bulentcim, agirlik benimde umrumda degil :)))

• Beğen
Bülent'cim yavaş yavaş karbona olan ilgimi çelik bebeklere doğru kaydırmaya başladın... Ne diyeyim bu gidişle seninkine bir eş bulmak durumda kalacağım sanırım...:D

Şaka bir yana rengi de kendi gibi nazar boncuğu... Emeğin ve paylaşımın için teşekkür eder , kazasız keyifle hep birlikte bol pedal çevirmek isterim... Umarım arkandan yetişmem de zor olmaz...

• Beğen
Süper bir makine, Pinerello kendini çoktan kanıtlamış bir firma, iyi günlerde bol bol pedallara... :)

• Beğen
Merhaba Bülent,
Çok güzel bir bisiklet,peşinden bu kadar zaman koştuğuna değmiş bence.

İyi günlerde keyifle kullanmanı dilerim.

İlkay,

• Beğen
Bu İstanbulsporlu harika:).Çok güzel bir yol canavarı.Güle güle kullanın.Kazasız sürüşler...

• Beğen
Gerçekten çok çekici bir bisiklet hayırlı olsun, kazasız ve keyifli sürüşler dilerim.
Bu arada sürüş izlenimlerinide bizlerle paylaşırsan memnun olurum.

• Beğen
@A.Bülent Yamaner

Teşekkürler Bülent abi elbetteki sürüş izlenimlerimi paylaşırım, yanlız ben bisikleti sıfır almadığım için rahatsız olduğum bazı parçaları sifırlamaya karar verdim o yüzden sıfır chorus 8 speed ruble (11- 23) chorus sıfır aynakol yaprakları ( 53-39) ve sıfır chorus zincir sipariş ettim o yüzden şu an binemiyorum

• Beğen
Tepkiler: A.Bülent Yamaner
Geri