Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Pinokyo bisikletimi modifiye edeceğim

2kaplan

Üye
Tepki
3
Bisiklet
Corratec
İyi günler arkadaşlar,
Benim nereden geldiğini bilmediğim, daha doğrusu ( bisikleti bit pazarından almıştık ) kaç yaşında olduğunu bilmediğim bir Pinokyo bisikletim var.
İlk aldığımda durumu çok ağırdı. Ben onu güzelce temizleyip pembe olan rengini maviye dönüştürdüm.( spray boyaylay )
Şimdi ise onun rengini değiştirmek ve ona güzel değişiklikler yapmak istiyorum, bana yardım ederseniz çok sevinirim. Ne tür değişiklikler yapabilirim, lastiklerini ne yapmalıyım, dinamo takmalımıyım, takarsam nasıl bir lamba kullanmalıyım. Bana bu tür alanlarda yardım ederseniz çok sevinirim. Bisikleti gezi amaçlı kullanmak istiyorum. Selesinde nasıl değişiklikler yapabilirim. Gidonunu nasıl yapabilirim. Anlayıcağınız her konuda yardım istiyorum. Lütfen bana yardım edin. Yardım ederseniz çok sevinirim...

Scudo
merhaba, benim ilk bisikletimdi, rengi kırmızı yaklaşık 30 yıl önceydi,yıllar ne kadar çabuk geçmiş.
bisikletin bir resmi var ise ve buraya eklerseniz yardım eden veya yol gösteren mutlaka olur,saygılar.

Yapmış olduğum Pinokyo projelerine bakarak kafanda ne yapmak isteğin konsunda belki bir fikir oluşturabilir. Elimden geldiği kadarıyla anlatmaya çalıştım belki fotoğraflar yetersiz gelebilir kafana takılan birşey olursa sorabilirsin. Beldesan Pinokyo

arkadaslar gectıgımız gunlerde bende pinokyomu yeniledim.ve birebir ölçülerde orjinal etiketini yaptım burada paylasmaya calıstım fakat isteyen olursa cdr dosyalarını gönderebilirim. saygılar buyrun bu da benim uzun uğraşlar sonucu modifiye ettiğim bisiklet:)

Murat bey merhaba yayınladığınız pinokyo logolarını tekrar paylaşırmısınız? Kendim Grafik Tasarımcıyım, sizden aldığım görselleri çizip vektör formatlarda forumda paylaşmak istiyorum, lazım olan herkes kullansın...

merhaba,kusura bakmayın yazınızı yeni görüyorum.Vektörel formatta çizilmiş halleri de mevcut.isterseniz mail adresinizi mesaj olarak yazın,göndereyim.Forumdan birçok kişiye gönderdim.Mesajı yazalı epey zaman olmuş belki istemişseniz size de göndermiş olabilirim.Hatırlamıyorum :) tekrar kusura bakmayın. İyi bayramlar herkese

Gönderdim Halil bey,kontrol edersiniz bi yanlışlık olursa yazın tekrar gönderirim. Rica ederim.

• Beğen
Tepkiler: Halil KURT
@muratcodek bu fotoğraf benim için harika bir nostalji oldu. Elinize sağlık harika toplamışsınız, yepyeni görünüyor. Benim ilk iki tekerlekli bisikletimin aynısı bu :) Benim ki sizin bisikletinizin bal rengi olanıydı. İki teker kullanmayı öğrendiğim ve yaz tatillerinde üzerinden inmediğim yıllarca kullandığım bisikletimle ne güzel günler geçirmiştik, ahh yıllar ne çabuk geçmiş, bahsettiğim yıllar 28-30 yıl öncesi :confused: Kadrosu ortadan katlandığı için şimdiki katlanır bisikletlerin dedesi sayılabilir bu bisikletler :)

• Beğen
Tepkiler: muratcodek
Kırmız pinokyom ve sonrasında mahalledki ilk dağ bisikletim Beldesan colorado, basketbol potasında unuttum doğal olarak çaldırdığım günü unutamam...:confused:

• Beğen
Tepkiler: taskin
Bu kadar olur :) benim de ilk dağ bisikletim Beldesan Colorado idi. Zamanının en iyi yerli dağ bisikletiydi...
Yerli bisiklet sanayisinin en önemli ürünlerindendir, Beldesan Colorado ve Pinokyo...

murat bey şu pinokyonun vektörel logo çizimlerini bende alabilirmiyim sizden mail adresim
@muhammetrkaray@gmail.com
@muratcodek
murat bey şu pinokyonun vektörel logo çizimlerini cdr dosyası bende alabilirmiyim sizden mail adresim muhammetrkaray@gmail.com
@emre u pinokyonun vektörel logo çizimlerini bende alabilirmiyim sizden mail adresim

Son düzenleme:
Merhaba. murat bey bu ara güzelleştirmeye çalıştığım bir pinokyom var. Pinokyonun vektörel çizimlerini bende alabilirmiyim. Mail adresim ondernarin@gmail.com

murat bey şu pinokyonun vektörel logo çizimlerini bende alabilirmiyim sizden mail adresim
@muhammetrkaray@gmail.com
@muratcodek
murat bey şu pinokyonun vektörel logo çizimlerini cdr dosyası bende alabilirmiyim sizden mail adresim muhammetrkaray@gmail.com
@emre u pinokyonun vektörel logo çizimlerini bende alabilirmiyim sizden mail adresim
Merhaba. murat bey bu ara güzelleştirmeye çalıştığım bir pinokyom var. Pinokyonun vektörel çizimlerini bende alabilirmiyim. Mail adresim ondernarin@gmail.com

Merhaba,
Çok sık girmiyorum ve gözden kaçırmışım iletileri. Kusura bakmayın.

Gönderdim.

Merhaba. Pinokyo ile ilgili çizimler geldi.Çok teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: muratcodek
Merhaba murat hocam bende bugün bir heidemann bir Pinokyo ya sahip oldum orijinali nasıl bilmiyorum o yüzden bana yardımcı olabilecek vIMG_20201006_193834.jpgektörel çizimleri mail atabilir misiniz teşekkürler.
Atkn.ergn@gmail.com

Merhaba Arkadaşlar
Burayı malesef artık düzenli takip edemiyorum. Sizleri de bekletmemek adına Google Drive a yükledim. Buyrunuz linkl: (link)

Selamlar...

Geri