Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Pitbullar yasaklansın kampanyası

sokaklarda, sahibini isterse bir çırpıda yere savurup, istediğini yapacak bir hayvan olması....hemde bilmem kaç kiloluk basınç uygulayan çenesiyle...
ve durumun ciddiye alınması içinse bir bürokratın sağlamca ısırılması gerek...

Scudo
@bebeto_6149

söylediklerine katılıyorum,pittbullar sert köpekler ve yanlış insanların eline geçtiklerinde saldırgan yetiştiriliyorlar,ayrıca yapılan araştırmalarda pittbulların en sabırlı köpek ırklarından oldukları tespit edilmiş,pittbulların, özellikle küçük çocukların köpeklerle oynarken yaptıkları can yakıcı hareketlere karşılık vermemeleri bunu gösteren en iyi örnektir herhalde.

ne olursa olsun; geçenlerde direksiyon kursuna giderken girdiğim patika yolda hemde sahibi izin vermemesine,diretmesine rağmen başka bir köpekle ölümüne kavga etmeleri beni gerçekten de ürküttü...
sanırım bu tür köpekler izlemeye alınmalı tasmalı olsa dahi,inasanların yoğun olduğu yerlerde tutulmamalı...
buda benim görüşüm...:):):)

Yurt dışında suikast köpeği olarak kullanılıyormuş ve beslenmesi yasakmış. Çünkü mesela Cumhurbaşkanı vs gibi birisi bir yerde konuşma yaparken ona suikastı köpek ile yapabiliyorlarmış, köpeği eğitip hedefi (Cumhurbaşkanı vs. bir kişiyi) gösterip emir verdiklerinde köpek hedefini öldürmeden bırakmıyormuş ve bu arada köpeğe kurşun sıkmalarına rağmen dayanıklılığı yüzünden hedefi öldürmenden kendi ölmüyormuş. Bir yerde okumuştum ama kaynağını hatırlayamadım.

• Beğen
Tepkiler: Onur Kahraman
arkadaşlar pitbul bir deney köpeğidir gen mühendisleri tarfından bir çok köpeğin geni alarak oynayıp çifleştirmeler sonucu ortaya çıkmıştır aslında doğru eğitildikleri zaman zarasızlardır ama sonuçta kangal akbaş gibi türk köpekleri gibi saf kan bir ırk değil beslenmesi çoğaltılması görünürde yasak ama işte bizim( devletimiz bu
konuda hiç devreye girmiyor uygulayan yok )

not: Türk çoban köpeklerin eline su dökemez her alanda kangal akbaş

bu da kırşehir'den bir olay
(link)

Bu gibi durumlarda pitbullun arka ayaklarından tutup yukarı kaldırmak gerekiyormuş.Diğer türlü çekmeyle,vurmayla çeneleri açılmıyormuş.

pitbull nedir ya ? hasta kafalı insanlar besleyecek diye ne diye insanların canı tehlikeye atılıyor ? bence onu almayı düşünenleri tedavi etmeli önce.

aklı selim hiçkimse bu tarz hayvan(lar)ı beslemeyi düşünmez kusura bakmayın. pitbul nedir ???

Bir insan zibilyon tane köpek cinsi varken niye özellikle pitbull gibi çirkin sevimsiz ve kuduz bir cinsi besler? Ezik olduğu için, apaçi olduğu için, ruh hastası olduğu için, başka hiç bir açıklaması yok. Bu yaratıkların üretimi ve satışı yasaklanmalı.

Aslında sorun pitbull da değil onu eğitimsiz olarak yetiştirmeye çalışan CAHİL insanlarda.Özel ırk olduğu için bu işi yapan kişilerden özel eğitim aldırtmanız gerekir.(Sahibinin verdiği eğitim dışında ) O eğitim olmadığı zaman her zaman potansiyel bir tehlikedir ırk köpekler. pitbull yada doberman farketmez. O videoda ki köpeği onu yetiştirdiğini düşünen insan görünümlü yaratık ile çiftleştirmek gerek köpeğin bir suçu yok ...

youtube: (link) kanalına bakabilirsiniz özellikle çocuklar ile olan durumlarına.

@hgercek @TatanQa_tr muhtemelen daha önce bir canlı bakmadınız. Köpek bakımı konusunda ise hiçbir bilginiz yok. Daha fazla araştırma yaparak problemin köpeklerde değil, sizin bizim gibi yaratıklarda problem olduğudur. Problemli köpek yoktur. Sahipleri onlardan daha tehlikelidir. Kendimde çok kez pitbull kurtarmış biri olarak sahiplerinin değişmesi durumunda dahi köpeklerin sahiplerinin karakterlerine büründüğünü gördüm. Yani kısacası anlıyacağınız köpek ırkı değilde insanlar kısırlaştırılmalı ve üreme kontrol altına alınmalı hasta ruhlu insanlar daha tehlikeli

@Muratbalikci evet bu yüzden kanunda yasaklanmış bir ırk bu pitbul denilen saçma kırma hayvan.

kusura bakma ben hayvan/köpek düşmanı değilim , işyerimizde de var , sitemizde de çok severim. Pitbul out kusura bakma !

Öncelikle hiç bir ırk safkan değildir kırma dediğiniz şeyde hayvanı sağlıklı yapan bir özelliktir ki bu insanlarda da olan bir özelliktir kırmalık iyidir yani bunu kötü tabir olarak kullanmayınız. Ayrıca Amerikada pitbullar engelli çocukların eğitimlerinde büyük rol oynarlar çünkü bu çocuklar köpeklere zarar versede köpekler o çocuklara tepki vermemektedir. Daha fazla bilgi ile araştırma yapmanızı ülkemizin en büyük sorunu olan sadece sonuç odaklı yaşamamınızı öneririm. Yani pitbull out değil pitbulların saldırmaması için ne yapabiliriz i konuşmalıyız.

Pitbull köpekleri aslında dövüş köpeği olarak üretilmiş türdür. Yani özellikle saldırmaya yönelik olarak ıslah edilmiştir zamanında. O nedenle bu köpekler en kral eğitimi de alsalar pimi çekilmiş bir bomba gibidir. Pitbull saldırıları sonrası sahipleri genelde "Hiç böyle davranmazdı, ben de çok şaşırdım" gibisinden ifadeler vermektedirler. Ve bunların önemli bir bölümü gerçekten de doğruyu söylüyor. Pitbull saldırma, öldürme içgüdüsüne sahip olması için yetiştirilmiş tür olduğundan 10 yıl koç gibi akıllı uslu durmuş olsa bile 11. yılının ilk gününde ölümcül bir saldırıda bulunmayacağının garantisi yoktur. Bu nedenle pitbull besleyecek kişiye bazı şartlar uygulanmalıdır:

1) Dışarıda tasmasız, zincirsiz ve kafaya geçirilen konisiz (adını bilmiyorum) pitbull gezdiren kişinin köpeğine el koyulmalı ve 15000 ₺ para cezası verilmeli.
2) Pitbull tasmasının metal ve uzaktan kumandalı elektroşoklu olması, tasma zincirinin nalburda satılan dandik zincirlerden değil vinç zinciri olması ve boyunun 1 metreden uzun olmaması, zincirin tasmaya bağlı olmayan ucunun köpeğin sahibinin bileğine kelepçe ile bağlı olması şart koşulmalı. Bu şartların hepsini karşılamayan tasmayla pitbull gezdirenlerin köpeklerine el konulmalı ve 12500 ₺ para cezası verilmeli.
3) Eve misafir geldiğinde pitbullun zinciri ile en az 10 cm'lik kısmı betona gömülmüş olan çelikten mamul ve etrafı kafesle çevrili bir direğe bağlanması şart koşulmalı. Bu şarta uyulmadığı bir şekilde tespit edilirse köpeğe el koyma ve 15000 ₺ para cezası uygulanmalı.
4) Pitbull sahibinin yanında ateşli silah taşıması ve her türlü önleme rağmen köpeğin başka birine saldırması durumunda sahibinin köpeği vurması şart koşulmalı.
5) Bu şartların herhangi birinin eksik olduğu durumunda gerçekleşen saldırılarda saldırılan kişinin hayatta olup olmama durumuna göre köpek sahibi adam yaralamaktan veya cinayetten yargılanmalı.

Tek tek alıntı yaparak sinirimi bozmak istemiyorum. Burada köpekler hakkında her şeyi biliyormuş gibi yok pitbull şöyledir böyledir diyenler profilime girip direk engellesin beni. Hiç bir köpek düzgün yetiştirildikten sonra gidip durduk yere bir kimseye saldırmaz. Bütün olay köpeği sahiplenen kişide biter. Şuan ki köpek ırkının atası olan vahşi köpekleri ve kurtları göz önüne alsanız yeterli olur zaten. Safkan kurt besleyen adamlar biliyorum ve bunlar hiç bir saldırganlık davranışında bulunmuyor. Sen köpeği al ne düzgün yemek ver ne ilgi göster sonra sıkılınca sal sokağa olsun sana kötü ırk.

Video da ki adam Raşit Kaplan ve yabancı ülkede yaşayan bir Türk. Aaa köpeğe bakın pitbull hemde 70 KG !!! İnsanlara nasıl davrandığına bakın. Kimse buradan bilmişlik taslamasın.

bakımını üstlendiğiniz canlılar zamanla sizin ruh halinize uyum sağlıyor. hali salim, dost canlısı insanlar daha çok golden retriever ve benzeri köpekleri beslemeyi tercih ediyorlar. dogo arjantino, pitbull, gibi namlı köpekleri tercih eden insanlar ise genellikle bu cinslere ait özelliklere göre tercih ediyor. nadiren fiziksel özelliklerini beğenip bu tür köpekleri besleyen dost canlısı insanlara rastlarsınız. farklı ve güçlü olduğunu göstermenin farklı bir yöntemi.

@EnesKlf07 (link) Enes Bey bu köpek American Bully olmasın sakın.

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
Burada hala pitbull savunuculuğu yapanlar olması çok ilginç. Daha kaç çocuğa zarar vermesi gerekiyor? Bu hayvanların hepsi tespit edilip toplatılmalı. Zaten kanunen beslemek yasak. Bunu kaçak çiftliklerde üretiyorlar. Yada bağcılardaki iki apaçi çiftleştirdiği köpeklerinin yavrularını satıyor. Bu köpeği alanlar Türkiye'de engelli çocukları rehabilitasyon için mi kullanıyor?

Geri