Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Pitbullar yasaklansın kampanyası

Bu ve benzeri üretim diyebileceğimiz köpek türlerin üretimi engellenip tamamen yok olmaları sağlanmalı. Neticede öyle yada böyle can taşıyor ve her ne kadar vahşi ve öngörülemez bir yaratık olsa da eziyet edilmesini doğru bulmuyorum. Ve bu hayvanlar var oldukça insan görünümlü yaratıklar bir şekilde edinip başta çocuklar olmak üzere genel olarak insanların ciddi zararlar görmesine sebep olacaktır.

Scudo
İşte anlatmaya çalıştığım ama ısrarla duyar kasan arkadaşların yok sahibi şöyle böyle dediği olaylardan biri.

Bakın bir daha yazayım anlatayım. Bu hayvan cinsi diğer köpeklerden farklı bunu bir kere şöyle şuraya koyalım. Bu hayvanın genlerinde aşırı saldırganlık ve saldırdığında ölümüne giriş var. Sopa taş sallasan hayvanı öldürmeden bırakmıyor . Diğer köpeklerde durum böyle değil , kafasına vur birşeyle can havliyle kaçar veya vurana saldırır bu arada vahim durumdaki kurtulur ( ki bu bir çocuksa zaten savunmasız) . Büyük insan en azından mücadele gücüyle daha çok yardım gelene kadar kendini savunabilecektir çok zayıf değilse. Ama bir çocuğun hiç şansı yok .

Bu hayvan A-NORMAL ! BU KADAR BASİT !

Paylaştığınız bir iki sevimli pitbull videosu bu hayvanın baskın olan agresif saldırgan iç güdülerinin olmadığını ispatlamaz.
Kardeşimin hem rotu hem de haskisi var bir bu hayvanların hallerini düşünüyorum bir de yaşadığım eski yerdeki iki ayrı pitbulun yaptıklarını hatırlıyorum ve buradan bu cinsi şirin göstermeye çalışanlara şaşıyorum. Bu cinsin çok bariz şekilde farklı içgüdüleri var. Duyar kasacaksınız diye vahşetlerin yaşanmasına ön ayak olmayın.

Deli bir hayvan sever olarak açıkça söylemem gerekirse oğlum 7 yaşında ve köyde kangal köpeğimiz var. Oğlum serbestçe yanına gider, elini ağzına sokar, güreşir,yanaklarını asılır. Köyde pitbullumuz olsaydı asla oğlumun böyle şeyler yapmasına müsaade etmezdim.

Bakanlıktan genelge: Tehlike arz eden köpek ırkları....
(link)

Kesin pitbul lobisi 🤣

Yakınından geçerken dikkat edin.bir keresinde bir köpekle oynanırken begozlayi öldürdüğünü bu sırada sahiplerinin Boğazlıyan köpeği alamadıklarına;y bir keresinde de yakınından bisikletle geçerken bana dogru havlamadan aniden hamle yaptığında sahibinin ipine asılarak engel olduğuna (ihmali olsa tutamasa) şahit oldum..

Geri