Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Plaja ve duvara istediğiniz her şeyi yazın

Derya AKYILDIZ

Forum Bağımlısı
Tepki
1.634
Aklına bile gelmeyecek onlarca yere, istediğin yazıyı yazmak ister misin? İstediğin resmin altındaki "Beschriften" yazısına tıkla ve boş kutucuklara izin verilen uzunlukta olmak şartıyla istediğin yazıyı yazıp "Weiter" linkine tıkla. Hepsi bu! Yazıyı değiştirmek istersen bu kez "Nochmal" linkine tıklaman gerekiyor. Eğer yazı değişikliği yapmak için "Weiter" linkine tıklarsan karşına resmi, poster ya da kartpostal olarak satın almanı sağlayan bir sayfa çıkıyor. Üst menüden gezerek yazı yazabileceğin yerleri seçebilirsin. Yardımcı olmak için menüler altında hangi resimleri bulabileceğini yazıyorum... Motive: Berlin Duvarı, sahil, daktilo. Feste: Pasta, kalp, süslemeler. Sport: Köprü, dijital pano, havaalanı panosu. Spaß: Scrabble oyunu, köprü, otoyol, çorba, sinema girişi. Benim favorim, tırmanıp yazı yazması imkansız olan köprü :)

• Beğen
Tepkiler: bisiklet_tutkunu
Scudo
Arkadaşlar çok güzel bi site. Çok teşekkürler.
Buda benden;
Sevgiler...

derya abi çok güzel istedigin her yere yazı yazabiliyorsun tam sevdigim bir konu bu teşekkürler

İsmail ne güzel valla senin sevindiğini görmek, şu içtenliğine bayılıyorum. Süpersin gerçekten, rica ederim sağol kardeşim :)

Teşekkürler ,gerçekten çok zevkli.

ben de oradaydım :)

http://turkey.letterjames.com/images/gen_motive/gen/11744231618579.jpg

Derya abi senin verdiğin linke tıklayınca..

(link)

bu site açılıyor ve orada da arka planların tamamını bulamadım:(
yardım edersen sevinirim

İlgin ve alakan için teşekkürler abicim

Geri