Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Plasti dip ile yaptığım ilk uygulama

Harika olmus,takdir ettim.Kadromu boyayacagimda yapacagim ilk is bu renk olur isallah.

Scudo
@Kuzey Ege Geçen gün bir arkadaşla bunun muhabbeti oldu, aldığım bi yol kadrosu var boyatacağım, acaba dedim kendin plastidip mi atsam diye, arkadaşım çok çabuk en ufak bi sürtmede atıyo zor olur falan dedi...
Tecrübelerini buradan mutlaka paylaş takipteyim...
Hatta üstüne vernik mi atsam falan diye bile düşündüm...

@Anonim
Dayaniksiz bir malzeme degil. Ayrica cizilen noktanin sprey ile telafisi mumkun. Sikinti olmuyor. Bu sekilde yillarca kullanilabilir.
Kaplamayi solvent iceren maddelerden uzak tutmak gerekiyor.

Yani vernik olmaz.

Çok güzel olmuş elinize sağlık.
Peki arkadaşlar kadromuzu siyaha boyadıktan sonra üzerine bir de araçlara uygulanan boya koruma filmi çeksek daha kalıcı olur mu? tutar mı bu boyanın üzerine???

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Bence kadroyu da değiştirin. Lady Kadrosu o, delikanlı adamı bozar.

• Beğen
Tepkiler: MuhammedAAA
@Kuzey Ege Hımm anladım, peki sticker olayına girdi mi atıyorum print değilde vinyl den kestirdi ni ne yapmak lazım üstüne daha sağlam olsun diye?

@Rotinda A.
Delikanilik kadroyla mi oluyor,??
Bu bisiklet ile cikip hafta sonu gunde 120-140 km tur yapiyorum. Varsa tempoma ve bisikletimin akiciligina ayak uydurabilecek delikanli, gelsin birlikte turlayalim.

@Anonim
Gerek duymadim. Yeterince saglam oldu.

Renk bozarsa kandro da bozar, Delikanlı

• Beğen
Tepkiler: Roti
@Muhammed Çakın
Sacma sapan konusmalar iste. Muhtemelen yasin kadar bisikletciligim vardir. Ve de simdiye kadar sahip oldugum bisikletleri gorsen agzinin suyu akardi. Neyse...

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Guzel muhendislik cikmis reis tebrikler ;D bayan kadrolari bence daha rahat zaten o tip bi ton downhill bisiklette var . binerken enteresan sekillere girme derdi yok mis gibi :D

@mariokaldato
Valla kullanimi cok rahat. Ozellikle tur icin her yerini cantalarla doldurdugun bisikleti binerken yatirmak zorunda kalmiyorsun.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Kuzey Ege Ben retro toplayacağım ondan karar veremedim toz boya mı yoksa kendim plastidip mi atsam sticker olunca ne olur diye :) Toz boya tamam sağlam da işin zevki kendin yaptı mı problem orda esas :)

bravo çokta güzel olmuş bende arabanın jantlarına yapmayı düşünüyorum ama acaba tazyikli su çıkartırmı bu boyayı @Kuzey Ege

@CANOZAN
Tazyikli sudan uzak tutmak gerekiyor

• Beğen
Tepkiler: CANOZAN
Elinize sağlık. bence pembe hali de gayet güzelmiş. pembe bisikletlere nedensiz bir sempatim var.

gayet güzel olmuş elinize sağlık

Geri