@Kuzey Ege Geçen gün bir arkadaşla bunun muhabbeti oldu, aldığım bi yol kadrosu var boyatacağım, acaba dedim kendin plastidip mi atsam diye, arkadaşım çok çabuk en ufak bi sürtmede atıyo zor olur falan dedi...
Tecrübelerini buradan mutlaka paylaş takipteyim...
Hatta üstüne vernik mi atsam falan diye bile düşündüm...
@Anonim
Dayaniksiz bir malzeme degil. Ayrica cizilen noktanin sprey ile telafisi mumkun. Sikinti olmuyor. Bu sekilde yillarca kullanilabilir.
Kaplamayi solvent iceren maddelerden uzak tutmak gerekiyor.
Çok güzel olmuş elinize sağlık.
Peki arkadaşlar kadromuzu siyaha boyadıktan sonra üzerine bir de araçlara uygulanan boya koruma filmi çeksek daha kalıcı olur mu? tutar mı bu boyanın üzerine???
@Rotinda A.
Delikanilik kadroyla mi oluyor,??
Bu bisiklet ile cikip hafta sonu gunde 120-140 km tur yapiyorum. Varsa tempoma ve bisikletimin akiciligina ayak uydurabilecek delikanli, gelsin birlikte turlayalim.
@Muhammed Çakın
Sacma sapan konusmalar iste. Muhtemelen yasin kadar bisikletciligim vardir. Ve de simdiye kadar sahip oldugum bisikletleri gorsen agzinin suyu akardi. Neyse...
Guzel muhendislik cikmis reis tebrikler ;D bayan kadrolari bence daha rahat zaten o tip bi ton downhill bisiklette var . binerken enteresan sekillere girme derdi yok mis gibi
@Kuzey Ege Ben retro toplayacağım ondan karar veremedim toz boya mı yoksa kendim plastidip mi atsam sticker olunca ne olur diye Toz boya tamam sağlam da işin zevki kendin yaptı mı problem orda esas