Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Plus marka ön far kullanan?

ratm

Forum Bağımlısı
Tepki
1.924
İsim
Hakan Engin
Ön farımı değiştirmem gerekiyor, şu ana kadar kullandığım far Moon un 300 lümenlik bir farıydı. Yine o ayarda veya biraz daha güçlü birşey almak istiyorum. Çok da para vermek istemiyorum :) Plus ın daha önce arka ışığını almıştım, ondan memnunum. Ön far için de Plus a baktım, Moon u neredeyse birebir taklit ettikleri bir model var PLF 6207 diye. Performansını bilmiyorum, var mı kullanan bu fardan, memnun mu değil mi merak ettim.
Far şu : (link)

Scudo
bende var. oldukça güçlü. tüm güçte 1,5 saatten fazla bir şarjı var. çok güçlü oldugundan kısığa geçiyorum bazen.

@srdrmrs

Teşekkürler cevap için. Işığın kaç tane modu var onu da öğrenebilir miyim? Ürün açıklamasında 6 mod yazmışlar, bazen hatalı içerik yazabiliyorlar, aynen bu şekilde mi : ?

• Düz eko mod
  • Düz normal mod
  • Düz yüksek mod
  • Flaş eko mod
  • Flaş normal mod
  • Flaş hızlı yanıp sönen mod

@ratm

Modlar aynen bu şekilde. Yalnız geçişleri biraz garip. Kapatıp uzun basarak açınca değişiyor. Yalnız bağlantı parçası çok zayıf. Ben 2 tane kırdım. O yüzden tavsiye etmiyorum. Kendine özel bir bağlantı şekli olduğundan başka yöntemle bağlanamıyor. Pedal Türk fiyatı da çok yüksekmiş. 85-90 liralara bulunabiliyor. Işık gücü de çok yüksek ama mercekleri kalitesiz olduğundan düzgün dağılmıyor yola. Aydınlatmadan öte görünür olma anlamında muazzam.

@brdtl

Bağlantı parçasında sıkıntı varsa o zaman biraz daha düşüneyim ben bu ürünü. Benim için önemli o konu.

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
TRY 50.08 43%OFF | 350 Lümen Su Geçirmez USB Şarj Edilebilir MTB Ön Işık Bisiklet XPG LED Far Dahili Pil El Feneri Bisiklet Aksesuarları
(link)

Daha önce plus kullandım yakın zamanda bunu sipariş verdim güç olarak aynı daha minimal ve güzel tavsiye ederim fiyat performans ürünü

Bunun bir alt modelini kullanmistim. Kalitesinden memnun kaldim.

@ozyero
hocam kaç saat ışık verebiliyor,ışık şiddeti yeterli mi?

Plus ı arkadaşım aldı çok memnun kaldı ışık gücü gerçekten yeterli bende kullanıyorum daha fazlasına gerek olmaz herhalde.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Şarjı yüksek giden bir ışık var mı acaba? Akşam biraz uzun turlarda şarj bitince ne olacak =)

Ben akşam turlarında çift ışık takıyorum. Bir tarafa Plus ön far diğer tarafa sigma buster.

Hıcam 3-4 gündür ön far bakıyordum. Böyle bir ürün var cree xml-t6 lede göre daha parlak olan cree Xml-l2 led kullanıyor, 2 adet 18650 pil ile (5200mah) şarjı en yüksek modda 10 saat dayanıyormuş.

(link)

Dosyalar

• Screenshot_20190125-220032.png
    Screenshot_20190125-220032.png
    279 KB · Okunma: 36
@Desert Fox
Biraz geç dönüş oldu ama şöyle ifade edeyim, genelde birkaç günde bir sarj ettiğim için tam sarj ile ne kadar gidiyor denemedim ama ışık gücü konusunda tatmin edici diyebilirim.

Bende bu var (link) tura çıktığım insanlar iyi aydınlattığını söylüyordu. Ama plastik kelepçesi koptu ne yapabilirim tekrar kullanmak için?

@OnurÖzdağ
lastik kısmı delikten yırtılarak mı koptu benzer şekilde benim de başıma geldi çünkü

@OnurÖzdağ
Yeni bir tane farkli sipariş ettim onu kullanıyorum. Bağlantı aparatının oradan lastik kayışları kesip sonrasında eritip delik açarak plastik elektrik kelepçesi ile bağlamayı düşünüyorum işe yarar mı bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: OnurÖzdağ
@OnurÖzdağ @ozyero Bende de bundan var aynı şekilde kayışı koptu daha önceden bozuk o tarz bi lambanın kayışını biraz zorlayarak da olsa uydurdum.

Konuyu hortlatıyorum ama bana dendiğine göre bu Plus firması iflas etmiş. Fiyat performans ürünleri vardı. Kullanıp memnun olanlara hala piyasada bulunabiliyorken yedeklemelerini tavsiye ederim.

(link)

Şu ürünü kullanan ve memnun olan var mı?

Geri