serkan bayazıt
Üye
- Tepki
- 33
- Bisiklet
- Sedona
Arkadaşlar Merhaba
Size yeni aldığım Point marka mini pump 99 modelli pompayı tanıtacağım.
Aşağıya video da ekliyorum videoya ulaşamayanlar atacağım linkten ulaşabilirler.
Pompa yapısı alüminyum 59 gr. 99mm uzunluğunda gayet küçük bir pompa ortalama bir kalemden bile küçük 28 jant tur bisikletimin lastiğini şişirmek için yaklaşık 3-4 dakika basmak gerekiyor ama zaten bunu sürekli kullanmak için değil bisikletin çantasında taşımak için aldım. zaten küçük el pompasına her zaman ihtiyaç duymuyorum. Lastiğim patladığında da 3-4 dakika hava basmaya razıyım.
Garajımda büyük el pompası var lastiklerin hava dengesini onunla ayaralıyorum.
Pompa Alman malı hatta siteleri de var pointbike.de diye bakabilirsiniz.
Ürünü Hepsiburada sitesinden 35 TL'ye aldım Kargo 6 TL şuanda sepette %15 indirimle 29,75 TL'ye geliyor.
İnceleme Videomu aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.
(
)
Size yeni aldığım Point marka mini pump 99 modelli pompayı tanıtacağım.
Aşağıya video da ekliyorum videoya ulaşamayanlar atacağım linkten ulaşabilirler.
Pompa yapısı alüminyum 59 gr. 99mm uzunluğunda gayet küçük bir pompa ortalama bir kalemden bile küçük 28 jant tur bisikletimin lastiğini şişirmek için yaklaşık 3-4 dakika basmak gerekiyor ama zaten bunu sürekli kullanmak için değil bisikletin çantasında taşımak için aldım. zaten küçük el pompasına her zaman ihtiyaç duymuyorum. Lastiğim patladığında da 3-4 dakika hava basmaya razıyım.
Garajımda büyük el pompası var lastiklerin hava dengesini onunla ayaralıyorum.
Pompa Alman malı hatta siteleri de var pointbike.de diye bakabilirsiniz.
Ürünü Hepsiburada sitesinden 35 TL'ye aldım Kargo 6 TL şuanda sepette %15 indirimle 29,75 TL'ye geliyor.
İnceleme Videomu aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.
(