Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Point Mini Bisiklet Pompası (9.9 Cm)

Tepki
33
Bisiklet
Sedona
Arkadaşlar Merhaba :)
Size yeni aldığım Point marka mini pump 99 modelli pompayı tanıtacağım.
Aşağıya video da ekliyorum videoya ulaşamayanlar atacağım linkten ulaşabilirler.
Pompa yapısı alüminyum 59 gr. 99mm uzunluğunda gayet küçük bir pompa ortalama bir kalemden bile küçük 28 jant tur bisikletimin lastiğini şişirmek için yaklaşık 3-4 dakika basmak gerekiyor ama zaten bunu sürekli kullanmak için değil bisikletin çantasında taşımak için aldım. zaten küçük el pompasına her zaman ihtiyaç duymuyorum. Lastiğim patladığında da 3-4 dakika hava basmaya razıyım.
Garajımda büyük el pompası var lastiklerin hava dengesini onunla ayaralıyorum.
Pompa Alman malı hatta siteleri de var pointbike.de diye bakabilirsiniz.
Ürünü Hepsiburada sitesinden 35 TL'ye aldım Kargo 6 TL şuanda sepette %15 indirimle 29,75 TL'ye geliyor.

İnceleme Videomu aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

(
)

Dosyalar

• 660177-01.jpg
    660177-01.jpg
    42,1 KB · Okunma: 71
  • 313Nc3qSARL.jpg
    313Nc3qSARL.jpg
    13 KB · Okunma: 71
  • 313Nc3qSARL.jpg
    313Nc3qSARL.jpg
    13 KB · Okunma: 70
  • 660177-01.jpg
    660177-01.jpg
    42,1 KB · Okunma: 68
  • 313Nc3qSARL.jpg
    313Nc3qSARL.jpg
    13 KB · Okunma: 56
  • 660177-01.jpg
    660177-01.jpg
    42,1 KB · Okunma: 56
Scudo
güle,güle kullanın ama keşke hem yol bisikleti, hemde dağ bisiketi lastiğide şişirirken video çekseydiniz.

@miyamoto musashiEn kısa zamanda ekleyeceğim.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diğer sedona pompa dan bende de var dediğiniz gibi büyük ve her zaman lazım olmuyor boşuna taşıyorum yanımda küçük olandan alıp sele Altı çantaya koyabiliriz aslında güzel düşünmüşsünüz

• Beğen
Tepkiler: serkan bayazıt
Almaya karar verdim de aklıma başka bir şey geldi bunu sele Altı çantaya koymak yerine daha ince olanları var onlardan alıp da sele borusunun içine mi koysam sele borusu vidalı sök tak yalama olurmu acaba bunun ucundaki Sibop bağlantı kısmı çıkıyor mu bakarmısınız

@Faruk Yamak
Aynen bende katılıyorum. İnceleme için teşekkürler emeğinize sağlık. Birde kaç psi basıyor. Yol bisikleti lastiğine basabiliyor mu. Genelde 100 psi basıyor denilse bile 100 psi değil 80 psi a çıkmak için bile sağlam kol kas, sabır, bilek olması lazım. Ben 120 psi basan daha büyük pompa ile 80 psi a çıkarken bir müddet sonra canım çıkıyor basmaktan ve pompayı sabit tutamamaktan sibop kırıyorum çok başıma geldi.

• Beğen
Tepkiler: Faruk Yamak
bu tür pompalar hayat kurtarmak için zaten. Yolda kalsan medeniyete ulaşana kadar işini görsün yeter.

• Beğen
@hakkında: boşluk
Elbette onu biliyorum. Yinede çilesini çeken bilir. Az büyük olsun adam gibi olsun bu sebeple psi değerleri önemli

@hakkında: boşluk
Siz mi satıyorsunuz

Hocam illaki hayat kurtarsın diye ama bisiklet kullanıcısının kilosuna göre psi değeri basmak gerekli. Şimdi ben 105 kiloluk adamım pompa hayat kurtaracak ama 70 psi hava bastığım tekerin üzerinde ben yine jant üzerinde gideceğim. :) Bunuda unutmamak gerekli her binici 60-70 kilo değil ki. psi merakımız bundan dolayı.:harika:

@Faruk Yamak
Duygularıma tercüman olmuşsunuz. Birde olaya mtb olarak bakınca hayat kurtulur belki ama benzin bitince ferraride olsa işe yaramıyor 28 için lastikler farklı. Hele yol bisikletlerinde psi önemli. Hayat kurtaracak diye yedek paraşüte güvenip uçaktan atlayıp yere çakılmayalım. Ona güvenip ortada kalmayalım en yakın yer bide uzaksa hapı yuttun. Kaldı ki bulduğunuz her benzincide yüksek psi havada basılmıyor. Bazı benzincilerin hava makinesi tırt olan havada kaçıyor başımıza gelmedi değiş

Değil diyecektim

• Beğen
@soneryen hayır stokta kalan adet 5

Düzenleme şu an itibariyle kalan 2 adet olarak görünüyor

Ben de topeak marka Micro Rocket karbon bir pompa da vardı 120 psi yazıyordu o ve bu incelediğim point mini 99 gibi küçük pompalar diğer pompalardan farkı şu arkadaşlar;
Pompanın gelgit alanı uzadıkça yüksek basınçlara ulaşmak zorlaşıyor bunu büyük el pompamda da hissettim.
Bu küçük pompalar az az basıyor ama yüksek basınçlara çıkarken her ne kadar daha fazla gel git yapsanızda kolunuzu diğer pompalar kadar zorlamıyor. Mesela crankbrotherin küçük pompasının altında sertlik ayarı vardır yüksek basınca çıkarken ayarı değiştirirsiniz daha kolay az az basar ve yüksek basınca çıkar.

Basınçölçer gibi bi cihaz olmadığı için basıncı lastikteki basıncı nasıl ölçerim bilmiyorum. Yol gösterirseniz sevinirim.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayat kurtarıcı düşünüyorsanız co2 tüple çalışan alın. Ben şahsen öyle yapmayı düşünüyorum :)

• Beğen
Kaç tl bir tüp. Onu bir kere kullanmak var pompayı ömür boyu. Tüp daha pratik Derseniz bizde yarışlara katılmıyoruz sonuçta turda lastik yamamak da turdan alınan keyfin parçası yedek lastik varken uğraşmam yinede

• Beğen
Geri