İşte terör, devletlerin gelişmesinin önündeki en büyük engeldir. Aynı zamanda hükümetlerin can kurtarma simididir.
Şöyle ki, terör ön plandayken diğer her türlü olumsuzluğu gizleyebilirsiniz.
Trafik terörüne verdiğimiz ve vermekte olduğumuz canları hesap edin, hangisi daha tehlikeli; bölücü terör mü yoksa "trafik terörü mü"?
-Dur be oolum, adamlar şube müdürünü vurdular, trafiğin sırası mı şimdi?
-Haklısın abi...
Cari açık almış başını yürümüş Hüsamettin abi, napıcaz?
-Lan teröristler yol kenarındaki mayını patlatmışlar, ne carisi ne hurisi?!!
-Affet abi, boş bulundum...
Bu eğitim sistemi nereye, atanamayan binlerce işsiz öğretm...
-Bak bu sefer de terhis olmuş gencecik askeri vurmuş şerefsizler. Ne diyordun sen?
-Ben de okudum abi, lanet olsun diyordum teröre..atanamayan...teröre, eğitime, eğitim terörüne, amaan, bölücü öcülere...
Çıldırmamak elde değil ya, bisiklet yoluna parketmiş ayının teki,,,
- Yuh lan, bomba yüklü kamyonla dalmışlar karakola...sen ne mırıldanıyon bisiklet kisiklet park diye?
- Dedim ki, park halindeki bisiklete bomba koymuş adiler, nereye gidiyoruz abi...
Yaya geçidi, işsizlik, parasız eğitim, harçlar, yurt, kalitesiz üniversite, kazanılamayan fakülte, şehirlerarası bisiklet yolları, forumda edip dinçer terörü, çömez gmbh, şahtar donesk...
- Aha, canlı bomba 31 genci uçurmuş, tühh sana... Sen ne geveliyon iki saattir; burda millet ölüyorken senin fakülteni mi düşünecek!?
- Kobe braynt diyorum abi, aslen kobaniliymiş. Ya da Arizona lı tam bilmiyorum. Froome da kenya lıymış, yarışlara pudralı çıkıyormuş, yoksa aslen zenci.