Scudo Sports

Polisi uyardık yine kabahatli biz olduk

bisiklet yolu mu bostancı sahilinde bir bisiklet yolu mu var hmm gerçekten görürsem selam söylerim.Daha geçen hafta bisikletimin lastiği kevgire döndü....
tamir için kaz gibi yolundum.Böyle bir durumda acaba sinirlerinize ne kadar hakim olabilirsiniz.Geçen hafta bisikletim daha yeni bir kendimi deniyeyim rahat bir deniz havası alayım diye sahile indim o ne Mayın tarlası yanında istanbul park kalır yerler en ufak karesine kadar cam......
o sinirde sahil yolunda malesef azrail ile slalom yaptım 3. şeritte ..... ve iki kere yaya ya çarptım .....

• Beğen
Tepkiler: Faruk ÇUBUKCU
Scudo
Hepinize verdiğiniz cevaplardan dolayı teşekkürler. Bence hepimiz uyarılara devam edersek biraz da olsa toplumun bilinçleneceğini düşünüyorum.

Genellıkle benımde yaşayıp şahit olduğum ;Türkiyede ne yayasın, nede taşıt, yayaların içinde bisiklet üzerinde karşılaştığın insanlar sana söylenıp durur hatta ters ters bakar.Oto yolunda trafıkte ise sürekli korna korna, bisiklete öncelık olmadğı için yol verılmez sözümü affedin ama biz bencıl bir toplumuz ve çevereci olduğumuz bu ülkede böyle itilip kakılmaya devam edeceğiz...

aynı sorunları bakırköy eminönü arası sahil şeridinde çok yaşadım..
genelde yanlarından hızlıca geçince azcık yavaş sür derler
biz bisiklet yolundayız siz yanlış yerden yürüyosunuz deyince..
sanki babanın yolu gibi bi cevapla karşılaşabiliyosunuz..

herkese iyi forumlar..

• Beğen
yaşca büyük olduklarından bir süre sonra yeni bişey öğrenmeye karşı bi ön yargıları oluyor bu tip insanların yaş ilerledikçe bir kendini üstün görme çabasi bir yaşam biçimi defansif tutum silsilesi

• Beğen
Polislere karışmayacaksın...Hani onlar Haşa hatasızya..Hani onlar istediklerini yapar, size ne sonuçta onlar polis(!)..Hakkımız var mı bizim onları uyarmaya?
Tavsiyem eğer ki biri fiziklesl bi müdahalede bulunursa düşünmeden dava edin...Anlasından Kaf Dağının zirvesinde olduklarını..

• Beğen
@Mesut Dursun

İstisnalar vardır tabiki ama bir kişi polis olduğu zaman yürüyüşü, tavrı falan nasıl değişiyor hayret ediyorum. Can ciğer iki arkadaştan birisi polis oluyor diğerini artık kazımıyor bile :eek: Rabbim bizleri kibirden uzak tutsun...

Faruk kardeşim,seni cesaretinden dolayı tebrik ediyorum.polislerin üniversite mezunu oranı artmasıyla nispeten bi değişim başladı onlardada.

• Beğen
dostum davranışından ötürü seni kutlarım..ben de genelde bu tür durumlarla karşılaşınca karşımdakini uyarmaya çalışıyorum ama öyle insanlar var ki kendi doğrularının dışına çıkamamış,hem bağırıp kızıyorlar sonra da küfür edip arabayla hızla uzaklaşıyorlar...

geçen yıl bir taksi yüzünden bisikletle takla atmıştım,arabasına baktı çizik var mı diye,sonra beni suçladı bağırdı arabasına bindi gitti...

• Beğen
O kadar olay geçti ki başımdan artık sadece yoluma odaklanıp kazasız belasız eve dönmek en büyük zevkim.ülkemiz bu işi bilmiyor dostum.yapacak çok az şey kalıyor bize...(yürüdükçe ölenler)

• Beğen
Bisiklet yolundan bahsettiğiniz anda hangi şehirde yaşadığınızı öğrenmek için kişisel bilgilerinizin olduğu kısıma bakıyorsam İstanbulda yaşayan biri olarak kendi adıma ve bu ülke adına üzüldüm..

Polis kısmına gelirsekte İleri Demokraside olur böyle şeyler..

• Beğen
Bakırköy sirkeci bisiklet yolundaki mangalcıları söylemeden geçemeyeğim bende.özellikle hafta sonu yol kullanılmaz oluyor.hatta yolun ortasına sofra kuranı bile gördüm. Uyarma işine gelince çok denmem oldu. bakırköyün havasından sanıyorum daha kimseye laf anlatamadım. en son korna çalarak gitmeme ramen yoluma atlayan hatun kişi ye çarpmamak için takla attıktan sonra artık ne uyarıyorum nede korna çalıyorum. anlamadıktan sonra ne fayda yorulamyayım bari diyorum.

• Beğen
Demek ki sadece Konya'lılar değil İstanbul'lular da asfaltı gördüler mi dayanamıyorlar :)

Geri