Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Pompa nasıl kullanılıyor?

@kutlucan aparatı ters takıyor olabilirsin ilk başta bende beceremedim ama sonunda oldu basabiliyorum artık yada 20 tl ye bi sedona pompa al hiç uğraşma :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
http://g03.a.alicdn.com/kf/HTB1vyhNHVXXXXX_aXXXq6xXFXXXx/5x-Converter-Presta-to-Schrader-font-b-Bicycle-b-font-Bike-Valve-font-b-Adaptor-b.jpg

Sırasıyla ; otovalf(schrader), presta

@kutlucan
üste takacaksın kardeşim yanlız iğnesini çıkarmadan :)

@V3DAT
Olmuyor işte kardeş :) valla olmuyor :) düzgün bi pompa bakacam ben :) eliyle 110 psi basabilen varmı pompayla

Arkadaşlar selam decathlondan 10tlye satılan pompadan aldım fakat pompayı kullanılmamış iç lastiğimi şişirmeye çalıştığımda şişirmiyor hava yanlardan kaçıyor ne yapmalıyım?

@kaanist

O almış olduğunuz pompa çift taraflı çalışır, ince uçlu ise iç lastiğiniz pompanın uç kısmını sökün içerisinden bir adet daha parça çıkacak ters çevirip gri kısımla birlikte geri takın sorun çözülecektir.

Hocam o pompanın ucundaki gri şeyi çıkardıktan sonra içinden başka bir şey çıkmıyor boş yani

@kaanist
Pompa ucunu siboba taktığın zaman,tepesindeki şeyi yukarıya kaldıracaksın..O zaman hava basabilirsin..Sen sanırım tam tersini yapıyorsun..

Ben de şunu soracağım. Basınç göstergeli pompam var. Gerçekte ne kadar psi bastığımızı görmek için tamamen indirip öyle mi basmak gerekir?

@Muad dib
Yok, ne görüyosan o, tabi bir kere basmakta fayda var, veya ince uçlu sibop tık diye atar basmaya başlayınca. Ondan sonra gördüğün değer doğru.

• Beğen
Tepkiler: Muad dib
Hazır başlık varken yol bisikleti için pompa tavsiyesi alabilir miyim? Forma cebine filan kolay giren bi şey olsun istiyorum.

Abi bu pompada benim de başıma geldi . Bir türlü basamıyorum ince sipop lastiğre derken btwin tarafından hazırlanan videoyu izledim . Olay şu Pompanın ağızını yukarıda resimdeki gibi söktünüz plastik kauçuk, küçük plastik parçayı ayırdınız birbirinden . Şimdi o kalın kauçuk parçayı elinize alın ve her tarafına bakın bir tarafında A yazacak diğer tarafında B yazacak gördüyseniz diğer aşamaya geçelim .

Şimdi elinize o küçük iki tarafında küçük olan parçayı alın onun da her tarafına bakın , yine bir tarafın da A yazacak diğer tarafında B yazacak.

Kauçukta yazan B tarafı ile küçük parçada yazan B tarafını birbirine bitişik iki harf biribirine değecek biçimde birleştirme yaparsanız kalın sibop için kullanıma hazırlarsınız . Tersine kauçuğun A tarafını ile küçük parçanın A tarafını birbirine bakacak şekilde takarsanız ince sibop (presta)için kullanırsınız .

Fotoğraflar ' ı ekledim . Diğer kullanıcılara da faydalı bir cevap olmuştur umuduyla.

Dosyalar

• IMG_3558.JPG
    IMG_3558.JPG
    107,9 KB · Okunma: 36
  • IMG_3559.JPG
    IMG_3559.JPG
    99,6 KB · Okunma: 33
  • IMG_3560.JPG
    IMG_3560.JPG
    106,2 KB · Okunma: 33
  • IMG_3561.JPG
    IMG_3561.JPG
    103,1 KB · Okunma: 32
Hocam pompanın içinden bende o parça çıkmadı sadece içinde küçük parça var ama böyle değil

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
@kaanist ürünü iade etmelisiniz ya da değişim isteyin . O parçalar olmadan bir işe yaramaz ki .

Hocam Ben ürünün faturasını kaybettim ama sanırım o parça da ayriyetten bulunabilcek bir parça sanırsam.

Geri