Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Pompa seçimi

Scudo
@brstrmn aynı pompadan kullanıyorum.. sıkıntısız! Tur’a çıkmadan önce kontrol ediyorum ve çıkıyorum.. gönül rahatlığı ile alabilirsiniz..
 
  • Beğen
Tepkiler: brstrmn
Bende mi sikinti var bilmiyorum fakat
XLC PU-S04 pompa ile yol bisikleti lastigi sisirmek mumkun degil. 90 psi ya yaklasinca ustunde ziplamaniz gerekiyor basabilmek icin.


 
Decatlondan 900 serisini alıcakdım kakmamış 500 serisini aldım rahatlıkla 110 basabiliyorsunuz fazlasını da basar fiyat 100 liraydı evde pompa isteyene tavsiyr ederim havayı tamamla çık bitanede cep işi ufak zefal var onuda yolda patlarsa kullanmak için aldım kazasız sürüşler
 
@Fırat İler
Basarken,biraz esneyerek,dizlerinizi kırarak basın..
 
Eğer gücünüzün yetersiz olmadığından eminseniz, pompanın saatinde de sorun olabilir. Kalibrasyonu bozulmuş olabilir yani. 90 psi bastığınızda lastiğin durumunda anormallik söz konusu oluyor mu?
En temizi başka bir pompa ile şişirilmiş lastik üzerinden kendi pompanızın ölçümünü kıyaslamak olur.
 
@Fırat İler

Bu kadar zorlamaması lazım, iç lastik iğnesi, pompa başlığına tam yerleşmemiş olabilir. İğne vidasını sonuna kadar açmamak gerekiyor.
 
Pompanin boyu kisa zaten. O da etkili olabilir.


 
@Fırat İler
Bende de var aynı pompadan. Biraz zorluyor bir yerden sonra ama şişirmek mümkün değil diyemem
 
1 hafta önce iki adet pompa satın aldım. Biri bar göstergesiz 100psı hava basabilen, sıkıntı anında müdehale edeceğim mini pompa: (link)
Biri evde kullanacağım Psı göstergeli, 160psı basabildiğini iddia eden: (link) Bisiklet&wt_gl=cpc.nelk.6810.spor-bisiklet.pla&gclid=CjwKCAiAo8jgBRAVEiwAJUXKqCpVvRcHoPp-seThRS6yYB-idtaeRpJGb5O8_mW8snt92O_-g6r2KBoCD6oQAvD_BwE
Bu pompa ile 120 bastım sıkıntı yok. Erdoğanlar bisiklet yılbaşı indirimiyle küçük olanın 22tl, büyük olanı 50 liraya satın aldım. İkisi de parasının hakkını veren pompalar, tavsiye ederim.
* iki pompa da ince - kalın uçlu siboplara hava basabiliyor.
 
Merhaba arkadaşlar. Geçen gün yol bisikletim için decathlondan bu pompayı aldım: (link)

Bisiklete tutturma aparatı yok. ufak da değil çantaya sığmaz. Bisiklete nasıl monteleyebilirim tavsiyeleriniz nelerdir?

1681728419616.png
 
  • Beğen
Tepkiler: TalhaB.
Geri