Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

pompa-sibop uyuşmazlığı!

Tepki
6
yeni bir pompa aldım fakat sibop biraz kısa kalıyor sanırım, lastiği şişiremiyorum:( aynı fakat daha uzun sibopta denedim onu şişiriyor ve burdan sibobun kısa kaldığı sonucuna vardım, bu sorunu gidermek için ne yapabilirim?

(link)

Scudo
çektiğim fotoğrafı imageshack ten yüklemeyi denedim ama hata verdiği için farklı bir siteye yükledim, fotoğrafa tıklayınca orjinal boyutunda görülebiliyor

normalde bu kadar kısa kalmaması gerekir, lastiği indirip dış lastiğin bir yanını çıkartıp iç lastiği tam oturtmayı deneyin belki iç lastiğin sibop kısmı tam olması gerektiği noktada değildir.

jantın etrafındaki kırmızı kısım yüzünden öyle olduğunu düşünüyorum, çünkü sibop da aynı şekilde

sorunun çözülebilmesi için pompaya veya sibop a takılabilecek aparat bulabilir miyim?

Presta siboplar için uzatma aparatı görmüştüm.
Ama bu tip siboplar için hiç görmedim.
ebay ya da google'da valve extender olarak arayabilirsiniz.

bence iç lastiğini uzun sibob taktır bidahakine jantına göre iç lastik al.

çember yol bisikleti gibi geniş profilli, normalde yol iç lastiklerinin sibopları mtblerinkine göre uzun oluyor. tabi bu yol jantı değil. sibop boyu daha uzun araba sibop iç lastik var mı bilmiyorum. eğer amaç sadece bu lastiği şişirmekse benzincilerdeki kompresörleri deneyin; amaç bu pompayı bu jantla kullanmaksa iç lastik değişecek.

yorumlarınız için teşekkür ederim ama sorunu kökten çözdüm, başka bir bisikletim vardı eski bişey onun tekerlekleriyle bu bisikletin tekerleklerini değiştirdim ve mükemmel oldu:) hazır değiştirmişken 2 adet iç lastik alıp iç lastikleri de değiştirdim, benim için tecrübe oldu:) tekrar fikirleriniz için çok teşekkür ederim

Geri