Bisiklet sürerken kaba yerim acıyordu koltuğuna elyaf koydum ama yinede yarım saaten sonra acımaya başlıyor bunun bi çözümü yokmudur ? Siz nasıl kullanıyorsunuz?
Jelli sele kılıfı almanızı öneririm. Aslında çoğu bisikletli bu durumda "alışma" yolunu tercih ediyor. Çünkü jelli sele kılıfı biraz kaba gösterebiliyor seleyi. Diğer bir husus ta kendinize uygun farklı bir sele alarak konforu tercih edersiniz.
@Pandaros bende ilk zamanlar öyle düșünüyordum. Sonra ilk zamamlar üstüne șort giyerek kullandım. Geçen yaz 800km lik sahil turu yaptım. Artık hiç umuraamiyorum nasil görünüyor kim bakiyor. Önemli olan rahat ve zevkli yol almak
Yol bisikleti kullanıyorum, baldırımın çevresi 55 Cm, şimdi ölçtüm 1,67 boyundayım. Yol bisikleti kullanmaya başladığımdan beri de tayt kullanıyorum ve 2 yıldır bisiklete ara vermişken 1 ay önce aldığım yeni bisikletimle toplamda 5 sefer olmak üzere 30 km ve katları şeklinde antrenmanlara çıktım. Şu an gayet rahat bir şekilde sürüşüme devam ediyorum. Tayt ı boşuna icat etmemişler arkadaşlar ha üzerine şort giyen yığınla insan var ben hayatımdan memnunum, tavsiye ederim.
@Pandaros hocam sele konumuda bu konuda pedli tayt kadar önemli sele az öne eğimli olması lazım fakat fazla așağı bakarsa seleden kayarsınız ve bileklerinize çok yük bineceği için ağrı yapar. Tam düz olursada bütün yük selede olucağından pedli tayt bile fayda etmez. Selenin konumunuda kontrol edin
@Taxonera Böyle bir şeyi bulursanız türkiyeden olmadı orjinalini yurtdışından almanızı öneririm.Çinden aldığınız ürün yeterince verimli olmuyor jel deseler de sünger çıkma ihtimali yüksek