Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Popom Acıyor

Pandaros

Üye
Tepki
13
İsim
mustafa
Bisiklet
Salcano
Bisiklet sürerken kaba yerim acıyordu koltuğuna elyaf koydum ama yinede yarım saaten sonra acımaya başlıyor bunun bi çözümü yokmudur ? Siz nasıl kullanıyorsunuz?

Scudo
Pedli tayt almani öneririm. Sünger koymak sürtünmeyi arttıracağından uzun sürüșlerde pișik olmana neden olabilir. Daha sıkıntı içine girebilirsin :)

• Beğen
Tepkiler: Pandaros
:) Jelli sele kılıfı almanızı öneririm. Aslında çoğu bisikletli bu durumda "alışma" yolunu tercih ediyor. Çünkü jelli sele kılıfı biraz kaba gösterebiliyor seleyi. Diğer bir husus ta kendinize uygun farklı bir sele alarak konforu tercih edersiniz.

alışacak merak etma. ama pedli tayt kullanmaya başla

İlk başladığınızda en iyi seleye de otursanız acıyacaktır. Zamanla daha az acımaya başlıyor ve acı hissetmez oluyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: Pandaros
@Pandaros

Konu başlıklarında ve içeriğinde argo sözcükler kullanmamaya lütfen özen gösteriniz. Konu başlığı düzeltilmiştir.

@Pandaros bende ilk zamanlar öyle düșünüyordum. Sonra ilk zamamlar üstüne șort giyerek kullandım. Geçen yaz 800km lik sahil turu yaptım. Artık hiç umuraamiyorum nasil görünüyor kim bakiyor. Önemli olan rahat ve zevkli yol almak :)

• Beğen
Tepkiler: sinemaperdesi
@Pandaros
tayt niye giyemezsin? hayır, senin seçimin, saygı duyarım da, merak ettim sadece.

Yol bisikleti kullanıyorum, baldırımın çevresi 55 Cm, şimdi ölçtüm :) 1,67 boyundayım. Yol bisikleti kullanmaya başladığımdan beri de tayt kullanıyorum ve 2 yıldır bisiklete ara vermişken 1 ay önce aldığım yeni bisikletimle toplamda 5 sefer olmak üzere 30 km ve katları şeklinde antrenmanlara çıktım. Şu an gayet rahat bir şekilde sürüşüme devam ediyorum. Tayt ı boşuna icat etmemişler arkadaşlar ha üzerine şort giyen yığınla insan var ben hayatımdan memnunum, tavsiye ederim.

@Pandaros hocam sele konumuda bu konuda pedli tayt kadar önemli sele az öne eğimli olması lazım fakat fazla așağı bakarsa seleden kayarsınız ve bileklerinize çok yük bineceği için ağrı yapar. Tam düz olursada bütün yük selede olucağından pedli tayt bile fayda etmez. Selenin konumunuda kontrol edin :harika:

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Benim çanak bi hayli alıştı. 20dklık sürüşlerde filan hiç hissetmiyorum bile. Tabi uzun yollarda sıkıntı çıkartıyor haliyle. Tayt şart.

@Pandaros (link)

şundan alıcam bunu iç çamaşırı olarak giyiceksin ondan sonra üstüne kapri v.s. ne giyeceksen

@Taxonera Böyle bir şeyi bulursanız türkiyeden olmadı orjinalini yurtdışından almanızı öneririm.Çinden aldığınız ürün yeterince verimli olmuyor jel deseler de sünger çıkma ihtimali yüksek

Parasını vericen mi. Atlıyorlar resmen Türkiye'de.

Ne biçim konuşuyosunuz siz ? Zorla alın demedim bir şey önerdim

@Pandaros
Nasır tutana kadar pedal. :)

@Taxonera
Bundan aldım cok dandirik.Sert sünger gibi birşey var.Jel mel degil yani.Giyince bi tuhaf duruyor adamın üstünde.Hiö tavsiye etmem:

Geri