Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Poponuz ağrıyor mu?

Şahsen dağ ikitekeri kullandığım için tayt giymek benim için sorun olmuyor. Üzerine mutlaka bir kısa pontur giyiyorum çünkü :ssrtcbya: Yarın bir gün yol ikitekeri kullanmam gerekirse yine bir kısa pontur ile tayt giyerim :D

• Beğen
Tepkiler: ramazanndemir
Scudo
Eskiden (70-72 kiloyken) 100+ km sürdüğümde çok az bir ağrı ve (her zaman olmasa da) ufak bir tahriş sorunum oluyordu. Şimdi 92 kiloyum, yani o günlere nazaran 20 kilo fazlam var. Bazı özel sebeplerle baya kilo aldım son 1 yıldır.. Sonuç: 30-40 km sürüşten sonra bile hem fazlasıyla tahriş sorunu yaşıyorum hem de ağrılar da az da olsa arttı.

Sonuç: Kilo verin :D

Dün 100 km yaptım tayt yapıştı

@Birhan K.
92 kiloyum kesin zayıflamam lazım o zaman bir dahaki sezona kadar. Fazladan 25 kilo taşıyorum yanımda. 100 km de pil bitiyor kim bilir kilo versem belki 200 yaparım günde hepsi bu boş boğazım yüzünden yeterince performans sergileyemiyorum. :(

Peki bu tayt iç çamaşır gibi giyilmiyor mu?.
Yani tayt üzerine short gibi ?
Erkek tayt giyer mi derken espiri olsun -didim- yoksa iskoçlar etek bile giyiyor :D

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Tayt üzerine kapri giy olsun bitsin.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
İki çeşit tayt var elimde. Biri bildiğin iç don gibi. Onu mecburen donsuz giyiyorum [emoji38] Ama diğerleri şort gibi. Onları da şort ve ya eşortman ile giyiyorum.

Cemal Ç.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
Hatta bir yerde görmüştüm, eleman amortisörlü sele borusu + brooks un çift yaylı selesini kombo yapmış. Nasıl bir fanteziyse..

bende bu konudan çok çektim, jel kılıf ile şimdilik sorunu çözdüm.

@engin pek
Bende jel kılıf kullanmaya başladım. 4 gün oldu. Eskiye nazaran daha bir rahat.

Yıllar içinde değişik seleler denedim, kullandım. Eziyet çektiğim, hatta yaralandığım zamanlar bile oldu. Sonunda, ince selenin kendime uygun olduğunu keşfettim ve bu sene, rahat ettiğim ölçülere uygun bir sele yaptım kendime. Yeni yaptığım seleyle bu yaz 2850 km'lik bir bisiklet seyahati yaptım. Günde 8-10 saat taytsız bisiklet kullandığım bu seyahatte ağrı, sızı, uyuşma vs hiçbir şikayetim olmadı.
bisikletson003.jpg bisikletson004.jpg bisikletson005.jpg

Selem beni biraz öne atıyor ve az ağrı yapıyor ama doğru ayarlanmadığı için sanırım.

@-OnuR- Burun kısmını hafif öne kaldırabilirsin, yol ile paralel olsun.

• Beğen
Tepkiler: -OnuR-
@Mutluthegreat Teşekkür ederim. Evet, gerçek kösele deri. Brooks benzeri bir sele oldu. İnanılmaz rahat.

Dün 100 km yaptım tayt yapıştı

@Birhan K.
92 kiloyum kesin zayıflamam lazım o zaman bir dahaki sezona kadar. Fazladan 25 kilo taşıyorum yanımda. 100 km de pil bitiyor kim bilir kilo versem belki 200 yaparım günde hepsi bu boş boğazım yüzünden yeterince performans sergileyemiyorum. :(
He he 4 sene oldu bırak zayıflamayı daha çok kilo aldım bende madem bisiklet süremiyorum daha rahat bir ulaşım aracı alayım dedim scooter aldım dünya varmış bisiklete dönüş mümkün görünmüyor bu rahatlıktan sonra.

Dağ bisikleti kullanıyorum düz yolda ağrı yok fakat yokuş çıkarken bir süre sonra popo ağırmaya başlıyor ve performansım düşüyor neden olabilir sizce arkadaşlar ? youtube videolarından sele yükseklik açı ve ileri geri ayarını yapmaya çalıştım.Tayt da kullanıyorum :(

popo ağrısının 2 nedeni var
1) bisiklete yeni başlamak
2) popo kaslarının zayıf olması
bisiklet sürdükçe kaslar sıkılaşıyor, o ağrı da bitiyor

Geri