Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Powerbank tavsiyesi

MehmetAliB.

Forum Bağımlısı
Tepki
4.649
Merhaba
Uzun turda ve ulta mesafe yarışında kullanılmak üzere powerbank alacağım. Garmin, cep telefonu ve aydınlatmaları bununla şarz etmeyi düşünüyorum. Powerbank modelleri çok fazla, daha önce kullanmadığım için de bilgim yok. Aliexpress ürünlerinde pilin mAh değeri üstünde yazandan düşük çıktığı için Türkiye'den alacağım. Tavsiye istiyorum.
Taşınabilirlik açısından mümkün mertebe küçük ve hafif olursa iyi olur fakat şart değil. En az şu özellikler olmalı:

-hızlı şarz olma ve hızlı şarz etme
-iki cihazı birden şarz edebilme
-15.000 veya üstü mAh kapasitesi

Bir de bu powerbanklar usb kabloyla şarz oluyor sanırım. Prizden cep telefonunun fişiyle şarz edebilirmiyim? Cep telefonun hızlı şarz aleti var, adaptörü de Usb girişli
Teşekkür ederim

Scudo
@MehmetAliB. xiomi 10000 mAh kullanıyorum gayet iyi. 20000 lik te var bildiğim kadarıyla. (link)

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
@MehmetAliB. Bey xiaomi 20000 lik aldım 5-6 ay önce çift çıkışlı cep telefonumu en az 5 kez şarj ediyor. Telefonumun bataryası da 3000 lik.
Fiyat olarak emsallerine göre uygundu o yüzden tercih etmiştim. Tavsiye ederim.

(link)

• Beğen
@Çetin ŞAHİNÖZ Kafama göre gezip tozduğum tur olsaydı güneş enerjili şarz düşünebilirdim ama öyle değil. TransTroy'da 1200 km yarışacağım. Bana hızlı şarz olan ve hızlı şarz eden bir şey lazım. Solar'lar bu konuda geri kalıyormuş.
*başlığı güncelledim, yarışı da ekledim

(link)
bunu kullanıyorum. 3 girişli, 20binlik.

• Beğen
Merhabalar,

4 yıldır (link)
Bu ürünü kullanıyorum ben LG G2 3000MAh pili var 3 kez tam dolduruyorum. LG G6 3300MAh 2 kez tam doldurabiliyorum. 6 saat kadar sürede powerbank kendisi şarj olabiliyor. Hafif pratik kullanımlı bir ürün bu.
İki telefonuda aynı anda şarj edebilirsin. LG Pil kullandığı için yıllardır performasta bir problem yaşamıyorum.

Power bank şarj olurken güvenlik gerekçesiyle diğer cihazları şarj edemez. Yüksek akım şekildiği için devrelerin ömürleri kısalacağında dolayı böyle olması normal ve gayet iyi birşey.

10000MAh değerinden büyük değer alırsan ağırlık bir süre sonra pişman eder. Power bankın şarj olması uzun süreceği için bir hantallık olacaktır.

Birde LG powerbanklara bakabilirsin. Onlarda yeni nesil çok kaliteli pillere sahip ürünleri var.

@MehmetAliB.

İstediğiniz tüm özellikler var. Aynı anda 2 cihaz şarj edilebilir. Ayrıca hızlı şarj olayı da var. Orjinal Xiaomi Mi 20000 mAh 2C Powerbank 2. Nesil Son Versiyon
(link)

Hocam bunu kullanıyorum. Donanımhaber'de freefalcon kullanıcısının özellikle tavsiyesiydi. Kendi yaptığı ölçümde 7000mah aktif enerjiyi depoladığını görmüş. Ben de güvenerek 5 adet aldım indirimde. (tanesi 38 TLye gelmişti) İkisini aktif olarak 1-1,5 aydır kullanmaktayım. Samsung Galaxy Note 5'imi 3 kez tam dolduruyor. (Gerçi telefonun bataryası bir miktar bitmiş durumda). Boyutları, ağırlığı (218gr), çift çıkışın da aynı anda kullanılabilmesi, micro veya Type-C usb girişiyle şarj olabilmesi, pilin polymer tip olması vs özellikleri çok iyi. Umarım uzun zaman da güzel gider batarya performansı.. 2A hızlı şarj ile dolabiliyor, 5 saat gibi bir sürede doluyor.

Daha öncesinde Romoss marka 20binlik vardı. Çok ilginç, o kaba ve ağır şey de aynı telefonumu sadece 3 defa doldurabiliyordu.. Kocaman boyutlu ve 450 gramı. Hücre garantisi 12 aydı, tam 15i ayda ürün mevta olmuştu. Servise ilettim ama hiçbir şey yap(a)madılar. 450 gram pil çöpü olmuş oldu.. :(

Bir adet 20binlik yerine, efektif kullanabilmek adına 2 tane 10binlik de düşünebilirsiniz. Biri şarj ederken diğeri şarj olabilir, daha kısa zamanlar için 1 adet taşıyarak yükünüzü hafif tutabilir, 2si de dolu haliyle kullandığınızda aynı anda 4 aleti şarj edebilirsiniz vs... :)

(link)

Tp link 10400 kullaniyorum memnunum

@MehmetAliB. Quick charge 3.0 desteklid modellerem bakman lazım abi. Romoss Sense X de var mesela. Qc3.0 destekli bir adaptör ile 3.5 saatte tam dolu oluyor. 1-2 saatte %80'i doluyor. Telefonun da qc 3.0 destekli ise çok hızlı şarj edebilirsin.

Xiaomi ve Anker'de de benzer powerbankler var sanırım. Bakman gereken sadece şarj ederken değil, şarj olurken de qc3.0 desteği olması. Yoksa 10bin lik bir powerbankin dolmasını 10 saat beklersin.

@ErHan72 Bu ürün benim de ilgimi çekmişti araştırırken. Cihazın Kendi orijinal teknik özelliklerinde aslında 13.500mah dır diyor. ve hiç de küçük değil 15 cm ve 7 cm

12000 lik solar power bank aldim..1200 kmlik turumda..bununla hem 4000 lik lenovayi hemde piranha aksiyon kamerayı sarj etmeyi dusunuyorum sikibti cikarir mi n11 den siparis edicem simdi

2 yıldır xiaomi 16000 kullanıyorum telefonu cabuk sarj ediyor fakat powerbankın sarj olması eziyet tur için tavsiye etmem

• Beğen
Tepkiler: kerem.erdogan
Geri