Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

POWERBreathe Nefes Antrenman Aleti...

F.Ertuğrul Aydın

Forum Demirbaşı
Tepki
94
Bisiklet
Scott
Arkadaşlar yabancı ülkelerdeki sporcular, dağcılar, sanatçılar ve güçlü nefese ihtiyaç duyan çoğu insan bunu kullanıyormuş... Hatta Cyclingtr'da bunun üzerine bir makale, tanıtım var bunu okumuştum güzel anlatmışlar bende heves edip aldım fakat bu aleti yabancılar kullandığı için antrenman bilgileri gibi şeyler hep ingilizce anladığım birkaç şey var hiç ingilizcemiz yok değil fakat bunu burda kullanan veya bilgisi olan varsa bizimle paylaşabilir mi? Teşekkürler...:)
Cyclingtr : (link)

• Beğen
Tepkiler: Ertuğrul Mengi
Scudo
Sistemi çok basit gözüküyor, elektronik aksamı dışında pek bir esprisi yok aslında, 10cm'lik bir plastik borunun içine sertliğe göre ebatlarda sünger koyarak basitçe evde amatörce yapılabilir gibi geldi bana ?
Etkileri nekadar hissedilebilir acaba, yoksa televizyonlarda 15dk boyunca pazarlama reklamı olan ürünler gibi birşey mi ? :)

böyle şeylerin olmaz tv de adam nokia n70 ÇAKMASINI 750 tl deen 200 tl ye indi diye satıyodu bide yanında 10.000tllik salık poliçesi veriyodu

gayette orjinal bir ürün ... o tür birşeyle karşılaştırmanız çok yanlış ben şuan kullanıyorum etkisini hissettirmeye başladı bile :)

Onun yerine yüzün gençler nefesi acayip açıyor. Zaten deniz kenarında yaşamadığım için teknik olarak burada daha iyi nefes antrenmanı yapabiliyorum. Çoğu futbol takımı rakımı yüksek diye Bolu'da kamp yapıyor zaten .

Yüzmek ile power breath arasında uzaktan yakından ilgide yok zaten. Konu hakkında bilgi sahibi olmadan buraya yazılan yazılar doğruluğu olmayan bilgilerden ibaret.

Yüzme esnasındaki tek fark ,aldığınız nefesi havadan daha yoğun bir ortam olan su içine vermeniz. Ki nefesinizi suya veriyorsanız tabiki. Buda size başka hiç bir sporun kazandıramadığı bir özelliği geliştirme fırsatı tanır. VİTAL KAPASİTE. Vital kapasiteyi yüzme ile ilgili sporlar hariç bununla ilgili özel çalışmıyorsanız geliştirmeniz imkansız. Yani yüzme esnasında nefes alırken herhangi bir zorlukla karşılaşmazsınız. Sistem diğer spor dallarındaki gibi işler.

Powerbreath antrenmanı ise size inspirasyon sırasında da zorlu bir koşul hazırlar ( nefes alma sırasında).

Televizyona çıkan spor yapmadan kilo verdirdiğini yada günde 5 dakika ile harika karın kaslarına sahip olacaksınız diyen safsata reklamlar ile karıştırmamak lazım...

Oksal bey teşekkür ederim, rica etsem daha ayrıntılı bir bilgi verebilir misiniz?

arkadaşlar 1 aydır kullanıyorum... cidden etkisi var öncelikle yokuşlarda hissediliyor...

Geri