Scudo Sports

Pratik bilgi(gps, km/h, konum)

Hayrettin

Forum Demirbaşı
Tepki
648
İsim
Hayrettin
Bisiklet
Salcano
(Alıntıdır)

''Her bisikletçi mutlaka GPS özellikli birazcık büyük ekran bir km saati olmasını ister.. Hadı bunu uygun fiyata pratik bir şekilde çözelim..
İhtiyaçlar:
-GPS özellikli adrodid bir telefon (eski bişe de olabilir..)
-el pratikliği
Yapılan işlemler;
-Android telefonumuza sim kart takılmadan sadece gps üzerindne kullanabileceğimiz ''Urban Biker'' uygulamasını yüklüyoruz, sonra arka kapağından elimizdeki imkanlar doğrultusunda gidon boğazına yada siz nasıl görünmesini isterseniz o şekilde bir mount yapıyoruz. Sonrası sizin pedal gücünüze kalmış..
Uygulama gayet başarılı ve tutarlı.. hatta kullandığınız telefonu hem korna hem de flash varsa çakar olarak ışık da yapabiliyor. Gps üzerinden eğim tırmanış vs gibi tüm detaylı bilgilerinizi de ölçüyor.
Renklendirme tamamen size kalmış istediğiniz şekilde ekranı renklendirebiliyorsunuz.''
Screenshot_2016-01-12-12-06-48-2.png Screenshot_2016-01-12-12-06-48-1.png

Scudo
Güzel bir uygulamaya benziyor denemek lazım teşekkürler.:harika:

• Beğen
Tepkiler: Hayrettin
sarz sikintn yoksa ideal bence.kornasi cok guzel ses gayet cok cikiyo.

Resmen mükemmel görünüyor. Oyun oynarken gösterilen dijital ekran gibi olmuş. :harika:

Denedim. Haritayi indirip offline olarak kullanilabiliyor. Zaten uyari veriyor. Bazen internete girebilir diye. Isik ve zil fonksiyonlari cok guzel. Ucuz satilan cogu km saatinden cok daha guzel. Hic programi acmadan da zil ve isik olarak da kullanilabiliyor. Parali olan surumunu kullanan var ise ayrica bilgilendiririse sevinirim.

Paylaşım için teşekkürler. Strava ile sekronize olabiliyor mu?

Ben de indirdim bugün deneyeceğim.

ölçüm doğru azı var fazlası yok.biraz geriden geliyor sadce otomatik kornaya basıyor ani yavaşlamada falan enteresan :)

• Beğen
Tepkiler: Hayrettin
Ben de dün indirdim programı ama çok detaylı, hesaplamalar güzel...Öğrenmek için biraz mesai harcamak gerekecek.

Benim eski Samsung galaxy yonga deneyeceğim bakalım olur inşallah.

Az evvel indirdim bende ilginç faydalı gibi duruyor bir denemek lazım.

Uygulama bence oldukça eksik. Herhangi bir sensör tanıtamıyorsunuz. Yükseltiyi barometrik sensörden alamıyor. Tamamen şehiriçi kullanıma yönelik. Spor ve antrenman amaçlı kullanılmaz. Bisiklet yol bilgisayarı olarak ipbike gelinen son noktadır. Tam anlamıyla bir bisiklet bilgisayarı. Şöyle örnek vereyim; her kalp atışınızla kaç cm gittiğinizden TSS verinize, HRV durumunuzdan hangi vitesle gittiğinize, kaç kalori harcadığınızdan sesli kadans ve nabız ikazına kadar inanılmaz özellikler var. Garmin edge 1000 halt etmiş...

Bu kadar bilgi sonradan antrenman analizi için lazım oluyor. Sürüş anında ekrana bakmaya da gerek yok. Zaten bana lazım olan nabız değerini istersem % olarak istersem bpm olarak istediğim zaman aralığıyla Türkçe söylüyor. Sonra da evde diğer detayları inceliyorum. Antrenman için oldukça ideal. Tabi bu ara doğayı seyredip manzaranın tadına varıyorum.

Geri