Çok güzel ve keyifli bir oyun. Hele ki Ergomo gibi minimum bütçeli, mali anlamda can çekişen bir takımla oyuna başlayıp devamını getirmeye çalışınca gerçekten zorlaşıyor ve keyifli oluyor. Çok detaylı bir şekilde her sporcunun karakteristiğine göre antreman programları hazırlayıp kamp programları ayarlayabiliyorsunuz. Ben oyunu çok beğendim, tek eksik bulduğum yön bir çok takımın desteği alınmış olmasına rağmen bizim Brisaspor gibi bir takımımızın ve Türk sporcuların ve daha önemlisi oyunda ülke olarak bile Türkiye nin olmayışı. Bu gerçekten acı bir durum, Özbekistan bisiklet federasyonu bile bu oyunu atlamamış ve oyuna kendi bayrağını ve 1 sporcusunu ekletmişken bizimkilerin umurlarında bile olmamış belli ki. Halbuki ne güzel bir reklam ve pazarlama aracı olabilecek bir oyun bu. Bir diğeri oyuna ana sponsorluk veren satış sitesinin sattığı markalar dışında oyunda ekipman markası olmayışı. Ama herşeye rağmen harika bir oyun. Herkese tavsiye ederim. Ah birde Türkçe genişletme paketi olsaydı tadından yenmezdi ama bunada şükür tabi
merhaba, 15 yaşındaki kuzenim bisiklet hastası ve benden 6 aydır bu oyunu istiyor, yurtdışında bulamadım, web sitesinde 50 dolar der download için, güvenilir midir? başka nereden bulabilirim??
ben oynadım ama hala 2008 derim
bazı telif hakkı sorunları yaşamışlar sanırım isimler farklı ama tanıyorsunuz. lpr brakes değil de lrp brakes yazılmış ayrıca danilo di luca değil de danilo du luca gibi bunun dışında grafik değişiklikleri var ama ben 2008 den vazgeçemedim
Linkleri isteyen arkadaşlara yolluyorum. 2009'u da var ayrıca.Gereksinim olarak fazla birşey istemiyor oyun.
Sistem Gereksinimleri:
* Processor: Pentium IV 2.2Ghz/ Athlon XP 2200+
* Video card memory: Nvidia GeForce FX 5900/ATI Radeon 9600
* RAM: 1 GB
* Hard disk space: 6 GB
* DirectX: 9