Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Pro Cycling Manager 2014

Caner Kaya

Daimi Üye
Tepki
261
Bisiklet
Kron
Şu an indirmeye başladım. Bir menajerlik oyununa göre 8.4 gb çok fazla demek ki grafikler iyi.

İlk defa oynayacağım hiçbir fikrim yok oyunla ilgili ama kuzenim link atınca vay be oyunu da varmış deyip atladım hemen :)

Hem oynadıkça yarış stratejileri hakkında daha çok fikrimiz olur. Başta zor olacak tabi. Mutlaka oynayanlar vardır ama 2014 sürümü oynayanlardan özellikle yorum bekliyorum :)

Scudo
ben bir kere oynamıştım zor biraz bana öyle geldi 6,7 kişi yönetiyorsun karaşık be :D ama alırşırsınız :D

Ben geçen oynadım kendi bilgisayarıma yükledim fakat arada oyun yüklerken çok bekliyor hata veriyor vs. Bir sıkıntısı var ama çözemedim hala.

ps3'e kurmuştum bu oyunu halada durur ama tam olarak çözebilmiş değilim :D

Eğer İngilizce bilginiz iyiyse ve bisiklet terimlerini iyi biliyorsanız zevk alırsınız diğer türlü 3-4 oynayıştan sonra anlamadığınız için sıkılıp bir daha oynamazsınız. Bir kaç oynayıştan sonra sıkılıp çıkmak yerine oyunu anlamaya çalışırsanız ilerde daha da zevkli hale gelir.

Oyunun görüntüleri çok etkileyici ama oynanışı karışık geldi ama alışılır.

Oynadım, çok gerçekçi. Evet fazla karışık ama oyunu zengin kılmış. Alışıcaz artık :)

Pro cycling manager 2012 ve 2013 oynamis biri olarak soyleyeyim grafikler harika oyun motoru guzel fakat pc niz orta seviye ise yarislar biraz gec yukleniyor onun disinda ingilizce ve bisiklet teriminizin iyi olmasi lazim gerce benim ingilizce yok ama oyindan okuldan ogrendik biraz iste pro cyling 2014 u bu sene oynama ihtimal yok pcnin hard diski bozuldu vede en onemlisi universite 2015 i insallah oynarim :)

Grafik:10\9
Oyun Motoru:10\7 yarislar yavas yukleniyor
Tum takimlarin lisansi yok
Pcmdailyden mod atmak sart tum hersey lisansli oluyor bisikletler bile(Canyon,Specilalized,jantlar camponolo dura ace vs)

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gerçeği varken pedallayın, ne işiniz var oyunla? :)

@Harun Salcı

Tour de France da yarışabilsek oynarmıydık hiç. :agla: Lafı iyi çevirdiğime inanıyorum.:evil:

Aslında şu oyunu trainer ile bağlantısını kurabilip, öyle oynayabilsek ne güzel olur. biz ne kadar pedallarsak, oyundaki karakter o kadar hıza ulaşsa falan... hem trainer'dan alınan zevk bin katına çıkar, hem de misler gibi oyunumuzu oynamış oluruz.

pek bilgim yok ama, böyle bir sistem var mıdır? şu çağda olması gerekir diye düşünüyorum.

@Ali Demir

Bu söylediğiniz + Online oynama özelliği ortalığı yıkar spor ve fitness dünyası açısından

trainerlarda var. Bu oyun için duymadım. Ama bunu öneri olarak sitesine yazılırsa belki kabul edebilirler.

Oyunda böyle bir özellik yok maalesef olsa gerçekten süper olurdu..

3 sezondur PCM oynayan biri olarak oyunu çok beğendiğimi söyleyebilirim.Yeni başlayanlar için zor gelebilir fakat zamanla alışıyorsunuz..

Yalnız bu sene artık oyundan mı yoksa benim pc den mi kaynaklı bilmiyorum Fransa Turu'nda 3.etaptan ilerisini yüklemiyor takılıp kalıyor.

Tamam diyorum Giro oynarım bende bu seferde 10.etaptan ilerisini yüklemiyor :) ( Bu ikisi hep sabit ve aynı yerde takılıyor nedense )

Ne yapıcaz anlamadım herhangi bir çözüm önerisi olan varsa paylaşmasını rica ederim..Şimdiden teşekkürler...

Merhaba şu an bisikletsizlikten dolayı oyunu indiriyorum. :D
Oynayanınız varsa biraz yardım edebilir genel terimler ve oynanışla ilgili.

Geri